Kvitok Dárkový kosmetický balíček pro pány - opečuje vlasy, tělo i podpaží

pošli přes

Kvitok zahradní potřeby

Kvitok Dárkový kosmetický balíček pro pány - opečuje vlasy, tělo i podpaží

571 Kč
472 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Tápete, co letos pořídit svým milým mužům, tatínkům, dědečkům, bráchům, strýčkům, kamarádům? Co kosmetický balíček plný rostlinné síly, kterou obdarovaní skutečně upotřebí a prospějí tím sobě i přírodě? I mužská pokožka si totiž zaslouží pořádné rozmazlování. Mojitem inspirovaný sprchový gel občerství tělo i mysl přívalem svěží energie. Tuhý šampon s kondicionérem stimuluje růst vlasů a zlepší jejich odolnost. A deodorant v papírové tubě udrží podpaží svěží celičký den. Tři přírodní poklady jsou schované v elegantní dárkové krabičce, obdarovávání tak s nimi půjde až podezřele snadno.

Kosmetická značka Kvitok se zrodila na východě Slovenska ve městě Humenné. Za jejím vznikem stojí sympatická mladá žena Martina. Studia na lékařské a poté i chemické fakultě jí otevřela oči a Martina si uvědomila, kolik nebezpečných látek přichází každý den do styku s naší pokožkou a tělem.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-