Kvitok Pleťové sérum - Komplex ceramidů (10 ml) - obnovuje ochranný film pleti

pošli přes

Kvitok zahradní potřeby

Kvitok Pleťové sérum - Komplex ceramidů (10 ml) - obnovuje ochranný film pleti

346 Kč
286 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Důmyslné sérum s květinovou vodou z damašské růže a ceramidy ze slunečnicového oleje sedne všem druhům pleti, obzvlášť suché a dehydrované. Ceramidy doplňují lipidy do struktury pokožky a pomáhají tak obnovit lipidovou bariéru. Pleť je ocení především v zimních měsících, kdy ji sužuje chlad a vítr. Suchá a šupinatá místa začnou mizet. Pleť bude vyživená, vláčná a jemnější ranky se budou hojit rychleji. Ceramidy zároveň posilují obranyschopnost kůže a působí jako prevence vzniku předčasných vrásek. Sérum si oblíbí i ekzematici, jejichž kožní bariéra potřebuje extra účinnou posilu. 

Kosmetická značka Kvitok se zrodila na východě Slovenska ve městě Humenné. Za jejím vznikem stojí sympatická mladá žena Martina. Studia na lékařské a poté i chemické fakultě jí otevřela oči a Martina si uvědomila, kolik nebezpečných látek přichází každý den do styku s naší pokožkou a tělem.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-