La Droguerie Ecologique by Ecodis Sada houbiček na nádobí (2 ks)

pošli přes

Ecodis zahradní potřeby

La Droguerie Ecologique by Ecodis Sada houbiček na nádobí (2 ks)

71 Kč
59 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

V kuchyni i v koupelně je pořád co otírat, mýt a drhnout a tyto univerzální pratelné houbičky se v podobných aktivitách přímo vyžívají. Vyrobené jsou z rostlinné celulózy, která skvěle absorbuje tekutiny. Zelená vrstva z recyklovaných PET lahví si pak poradí i se zarytými nečistotami. Stanou se z nich vaše věrné každodenní pomocnice a kromě domácnosti se s nimi staráte i o blaho planety. Tomu se říká dvojitá výhra!

Francouzská značka Ecodis vám vyrazí dech svým odhodláním měnit svět k lepšímu. Do každodenního života přináší lidem praktické pomocníky z obnovitelných materiálů, co dlouho vydrží a díky promyšlenému ekologickému balení ušetří zbytečné jednorázové obaly. Vychytávky do domácnosti, úklidové i hygienické pomůcky z šetrných přírodních materiálů vám podají ruku na cestě k udržitelnějšímu životu. Umožní vám snížit vaši ekologickou stopu, lépe pečovat o své zdraví a méně utrácet. Ecodis tak bez nadsázky mění životy.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-