La Droguerie Ecologique by Ecodis Univerzální černé mýdlo BIO (5 l)

pošli přes

Ecodis zahradní potřeby

La Droguerie Ecologique by Ecodis Univerzální černé mýdlo BIO (5 l)

1 193 Kč
986 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

100% přírodní černé mýdlo s vysokou koncentrací (12 %) má sirupovou konzistenci a zastane práci za celou řadu běžných úklidových přípravků. Odmašťuje, odstraňuje paličaté skvrny a růčo nebo v pračce s ním vyperete i prádlo. Vyčistí a nablýská všechny typy povrchů v domácnosti, umyje nádobí a využití pro něj najdete i na zahradě nebo při péči o srst domácího mazlíka. Mýdlo je zkrátka a dobře naprosto univerzální, velice ekonomické a šetrné k naší planetě. Obsahuje BIO lněný olej a za jeho kvalitu ručí i certifikace od Ecocertu.



Francouzská značka Ecodis vám vyrazí dech svým odhodláním měnit svět k lepšímu. Do každodenního života přináší lidem praktické pomocníky z obnovitelných materiálů, co dlouho vydrží a díky promyšlenému ekologickému balení ušetří zbytečné jednorázové obaly. Vychytávky do domácnosti, úklidové i hygienické pomůcky z šetrných přírodních materiálů vám podají ruku na cestě k udržitelnějšímu životu. Umožní vám snížit vaši ekologickou stopu, lépe pečovat o své zdraví a méně utrácet. Ecodis tak bez nadsázky mění životy.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-