Lamazuna Tuhé mýdlo na čištění obličeje pro normální pleť - exotika (25 g) - krásně pění a hloubkově čistí

pošli přes

Lamazuna zahradní potřeby

Lamazuna Tuhé mýdlo na čištění obličeje pro normální pleť - exotika (23 g) - krásně pění a hloubkově čistí

292 Kč
241 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Tuhé čisticí mýdlo ve tvaru nadýchaného obláčku vás uchvátí. Voní sladce po exotických dálavách a v Lamazuně ho umíchali z BIO kokosového a mandlového oleje a šetrných rostlinných čisticích látek. I po tom nejnáročnějším dni zbaví pleť nečistot, hloubkově vypucuje póry a pomůže vyrovnat produkci kožního mazu. Pleť s ním můžete čistit i po ránu, dodá tváři jiskru a svěžest. V mýdle není ani kapka éterických olejů, mohou ho proto používat i těhotné a kojící ženy. Zabalené je pouze v recyklovatelné kartonové krabičce, kromě čistoty pokožky má totiž na srdci i čistotu naší planety.

Úžasná, 100% přírodní francouzská značka Lamazuna si dala za cíl zjednodušit vám život, rozzářit ho radostnými barvami a vůněmi a zamezit zbytečnému plýtvání. Zero waste vychytávky i ručně ukuchtěná veganská kosmetika ušetří přírodu od zbytečných plastových obalů, zdraví od náporu škodlivých látek a peněženku od utrácení. S Lamazunou zkrátka pocítíte, že šetrnost nemusí být o odříkání a nudě, ale o radosti ze života v souladu s přírodou, barevném minimalismu a inovativních řešeních pro lepší svět.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-