Lamazuna Tuhý parfém - Síla hor (20 ml) - vůně jehličí, dřeva a vanilky

pošli přes

Lamazuna zahradní potřeby

Lamazuna Tuhý parfém - Síla hor (20 ml) - vůně jehličí, dřeva a vanilky

482 Kč
398 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Po dlouhých hodinách stoupání jehličnatým lesem se ocitnete na vrcholu hory. Svěží vítr vás pohladí po tváři a přivane lehounce nasládlé tóny lesních kvítků. S novou perspektivou pocítíte nepopsatelnou lehkost. S touto 100% přírodní vůní se budete cítit naživu. Povzbuzující tóny jedle, cypřiše a borovice doprovází hladivá vanilka a smyslný hřebíček. Parfém s průbojnou vůní nanesete na pulsní body s lehkostí, pečující kakaové máslo pokožku zároveň vyživí a zjemní. Praktická nerezová dózička z francouzské dílny se vejde i do kapsy, provonět se tedy můžete absolutně kdekoli a kdykoli. Přívrženci zero waste nadskočí radostí díky náhradním náplním. Nesmrtelnou dózičku s nimi můžete doplňovat pořád dokola a vůně obměňovat podle libosti.

Úžasná, 100% přírodní francouzská značka Lamazuna si dala za cíl zjednodušit vám život, rozzářit ho radostnými barvami a vůněmi a zamezit zbytečnému plýtvání. Zero waste vychytávky i ručně ukuchtěná veganská kosmetika ušetří přírodu od zbytečných plastových obalů, zdraví od náporu škodlivých látek a peněženku od utrácení. S Lamazunou zkrátka pocítíte, že šetrnost nemusí být o odříkání a nudě, ale o radosti ze života v souladu s přírodou, barevném minimalismu a inovativních řešeních pro lepší svět.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-