Le Nez du Cafe Revelation Aroma Kit 36 vůní
+ doprava zdarma

Sada 36 různých vůní kávy od od Jean Lenoira. Pro všechny milovníky kávy Le Nez du Café přináší 36 nejcharakterističtějších vůní. Pomůcka k poznávání kávy. Více informací

8 451 Kč
6 984 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Francouz Jean Lenoir je odborník v oblasti senzorické analýzy vína a kávy.

Kniha obsahuje velmi podrobný popis 36 vůní přítomných v kávě. Informace se týkají srovnání vůní, jejich možného původu a výskytu u odrůd kávy ze specifických oblastí. Kniha se také věnuje teorii pěstování kávy a senzorickému hodnocení.

Esence vůní jsou ve skleněných lahvičkách. Samotné lahvičky jsou označeny pouze čísly a odkazy na ně jsou uvedeny v knize a v další brožuře. To umožňuje slepé testování bez náhodného odhalení obsahu v lahvičce. Vůně jsou intenzivní a vydrží dlouho.

Sada 36 vůní:

země, brambory, hrášek, okurka, sláma, cedr, hřebíček, pepř, semena koriandru, vanilka, čajová růže, květ kávovníku, kávová dřeň, černý rybíz, citrón, meruňka, jablko, máslo, med, kůže, rýže Basmati, toast, slad, javorový sirup, karamel, tmavá čokoláda, pražené mandle, pražené arašídy, pražené lískové oříšky, vlašské ořechy, pečené hovězí maso, kouř, tabák, pražená káva, aroma léčiv, guma.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-