Lelit Anita PL042TEMD
+ doprava zdarma

Vynikající kávu si odteď nemusíte vychutnávat pouze v luxusních kavárnách! Lelit Anita je ideálním společníkem i do Vaší kanceláře nebo domácnosti! Více informací

19 359 Kč
15 999 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 25.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Hledáte multifunkční kávovar do své kanceláře nebo domácnosti? Požadujete kvalitní spotřebič za dostupnou cenu? Kávovar Lelit Anita je výrobnou volbou pro nenáročné zákazníky! Pozvěte trochu Itálie i k vám do kuchyně a připravujte si espresso jako pravý fajnšmekr. Lelit je italská firma, která se zabývá výrobou a vývojem espresso kávovarů více než 20 let. Do svých produktů používá jen minimum plastových součástek. Místo toho používají vysoce kvalitní mosaz. Kromě výrobě kávovarů se věnují i výrobě kávového příslušenství.

Zabudovaný mlýnek

Díky zabudovanému mlýnku máte jednoduše možnost nastavit požadovanou hrubost mletí pro přípravu vaší kávy. Kávu je nejlepší pomlít těsně před její přípravou. Mlýnek zabudovaný v kávovaru vám usnadní život a připraví to nejlepší espresso pod sluncem. Budete se cítit jako ve své oblíbené kavárně. Kávovar Anita má také připravenou plochu na nahřívání šálků. Káva je totiž vždy lepší, pokud je podávána v předem nahřátých šálkách.

Lelit Anita pákový kávovar pro přípravu nejlepšího espressa

Kávovar Lelit Anita

Kvalitní kávovar do domácnosti

Odolný plášť kávovaru je z nerezu a bojler vyroben z mosazi. Kávovar má celonerezový povrch, což dodává kávovaru elegantní vzhled. Vybaven tlačítkovým ovládacím panelem spolu s elektronickým termostatem bojleru. Kávovar Anita vypadá v každé kuchyni elegantně a minimalisticky. Máte raději kávu s mlékem? Anita myslí i na toto. Díky chromované trysce na páru si našleháte mléko na cappuccino či latté a můžete tak začít trénovat latte art. Chromovanou trysku lze také použít k nahřátí vody. Součástí kávovaru je také příslušenství, které zahrnuje odměrku a tamper pro kvalitní upěchování kávy. Základ dobře chutnající kávy je její správná extrakce, tak nepodceňujte tampování.

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
MateriálNerezová ocel, Plast
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník vody (l)5
Displejne
Čerpadlovibrační
Počet hlav1-páka
Velikost bojleru (l)2
Denní kapacita kávovaru20
Cappuccino na jeden stiskne
Počet bojlerů1
Napětí230V
Příkon (W)1000
Základní funkceParní tryska, Mlýnek na kávu
Funkce kávovaruNastavení teploty, Manuální čištění, Dva šálky najednou, PID, Nastavení hrubosti mletí
Připravované nápojeCappuccino, Lungo, Caffè latte, Americano, Espresso, Teplé mléko
BojlerSingle bojler
ŠtítekItalský, Levný
DávkováníManuální
DoDomácnosti
Zdroj vodyZásobník
Šířka výrobku31.5 cm
Výška výrobku36.8 cm
Hloubka výrobku25.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-