Madagaskar 50% mléčná (45g) -Janek

pošli přes

50% mléčná čokoláda Madagaskar (45g) - Janek

Jemná a silná chuť těchto bobů nás ihned po upražení přesvědčila. Tahle bude mléčná! Sušené mléko ve spojení pouze s těmito boby a kokosovým cukrem vytvořilo jedničku. Naši nejoblíbenější mléčnou čokoládu. Více informací

119 Kč
103 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 25.09

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Výdejní místo Zásilkovna: 45 Kč

Do 2 dnů je uložena na zvoleném výdejním místě.

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

50% mléčná čokoláda (Madagaskar) - 45g - Čokoládovna Janek


Madagaskar. Pečlivý výběr. Kakaový bob. Pražení, drcení, zrání. Temperance. Vaše tabulka čokolády.

Tenhle 50% JANEK z Madagaskaru vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní zemitou chuť, která vydrží na jazyku ještě dlouho po posledním kousku.

To nejtmavší z mléčných čokolád, co Čokoládovna Janek nabízí. Důkaz, že vysoké procento kakaových bobů nemusí obsahovat jen tmavá.

JANEK Bean To Bar čokoláda je vyrobená z vybraných kakaových bobů až po tabulku přímo v čokoládovně v Uherském Brodě. U této řady se klade důraz na výraznou chuťčerstvost a kvalitu všech vstupních surovin.

Čokolády Janek, to je:

- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- bez palmového oleje
- bez lepku
- bez barviv
- nesířené ořechy
- ta nejčistší čokoláda
- závislost na pořádné čokoládě



Vyrobeno ručně z kakaových bobů v České republice! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, kokosový cukr

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 571kcal/2391kJ, tuky 42,1g, sacharidy 32g z toho cukry 31,5g, bílkoviny 11g, vláknina 8,8g.


O značce Čokoládovna Janek

Tým čokoládovny Janek začali příběh v roce 2015. Tvoří si všechno sami a jejich snem je kvalitní čokoláda vytvořená z ověřených surovin.