Melitta Cafina CT8
+ doprava zdarma

Profesionální automatický kávovar vytvořený speciálně pro vysoké nároky zákazníků. Zvládne pracovat v nepřetržitém provozu. Splňuje nejvyšší nároky na výkon a snadnou obsluhu i údržbu.  Více informací

475 000 Kč
392 562 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Profesionální automatický kávovar, který je nejvíc spokojený v nepřetržitém provozu, aby uspokojil potřeby provozovatele i zákazníků.

Maximální výkon a snadný provoz

Plně automatický, nezastavitelný a hlavně profesionální kávovar na vysoké úrovni. Melitta Cafina CT8 Vás překvapí, zaujme a nenechá chladným. Splňuje všechny Vaše požadavky, které můžete mít pro automatický kávovar v rušném provozu nebo v kanceláři. Také splní přání Vašich zákazníků a klientů, kteří očekávají rychlost a vysokou kvalitu nápoje. Je připraven splnit nejrůznější varianty kávy, mléka a čokolády, v nejvyšší kvalitě a precizně. Hodinový výkon je úžasný! A dotykový displej udává pohodlí a provokuje k větší rychlosti pro přípravu.

Špičková technologie

Určitě Vás zajímá díky čemu je tak nepřekonatelný, spolehlivý a efektivní. Hlavní zásluhou je jeho robustní kovová konstrukce s varnou jednotkou z nerezové oceli (v závislosti na modelu). Jeden nebo dva vysoce výkonné mlýnky (v závislosti na přizpůsobení) zaručují přesnost, trvanlivost a dlouhé intervaly mezi servisem. Se dvěma mlýnky lze mletí dokonale upravit pro dva různé druhy kávových zrn podle Vašich preferencí a chutí. Mletí kávy trvá méně než dvě sekundy díky výkonnému motoru, káva si zachová své aroma a jedinečnost. Jemné síto napomáhá k jemnému mletí a mimořádně vysokému výtěžku esspresa z nejmenším množství namleté kávy. Což znamená větší ekonomickou účinnost.

Superlativa

Vynikající káva je vždy možná, nepřetržitě, sedm dní  týdnu. Melitta Cafina CT8 je konstruována pro nejvyšší požadavky a nároky na rychlost a efektivnost. Je dokonale vybavena pro nepřetržitý provoz a vysokou poptávku. Významný pomocník v potravinářských službách. Inspirací pro tento model byli speciální požadavky zákazníků, kteří hledali výkon, intuitivní ovládání, rozmanitost nápojů a hlavně kvalitu v šálků. To vše motivovalo vývojáře Melitta pro dokonalý profesionální, automatický kávovar Melitta Cafina CT8. Výsledkem je vynikající kávovar s funkčním desingem, který přitahuje pozornost v celém potravinářském průmyslu.

Rychlý a spolehlivý

Od varné jednotky z nerezové oceli k pouzdru z nerezové oceli přes všechny kvalitní materiály a technologie, kterými Melitta Cafina CT8 přímo přetéká, si vysloužila přezdívku robustního sprintera. Má osvědčené vlastnosti pro dlouhé vzdálenosti a rychlost pro Vaše potřeby v kávovém světě. 

Coffee to GO!

Kávovar je speciálně přizpůsoben pro kávu sebou. Samozřejmě je ideální pro servírování jakékoliv varianty kávy sebou. Splňte požadavky Vašich zákazníků pro pohodlí, které káva sebou přináší.

Intuitivní ovládání

Mimořádně velký 10,4" dotykový displej zajišťuje přehlednost a rychle vede k požadovanému produktu. Produkty se zobrazují jako stručný přehled nápojů nebo můžete dát nápoje do skupin. Můžete zjistit, který nápoj je nejčastější a ten dát do popředí, aby jste urychlili výběr. Nebo si zvolte samoobslužná režim, aby si zákazníci vybrali sami. 

Je libo teplá či studená pěna?

Nově vyvinutý mléčný systém umožňuje studené i horké mléko, stejně jako teplou či studenou mléčnou pěnu. Konzistence je individuálně programovatelná. Pevným základem je vždy chutná mléčná pěna s příjemným vzhledem.

CIP - Clean in Place

Automatické čištění stroje, které nepotřebuje složité rozdělávání stroje, ani odstraňování varné jednotky. Nemohlo by to být snazší. Čištění mléčných a kávových cest je snadné a rychlé. 

VPS - Systém variabilního tlaku

Tato funkce umožňuje měnit tlak v pístu a splnit požadavky různých kávových specialit. 

ACS - Automatický kávový systém

Asi nejzajímavější funkce tohoto automatického profesionálního kávovaru Melitta Cafina CT8. Pracuje jako Váš barista uvnitř stroje. Monitoruje přípravu kávy a v případě potřeby upravuje tlak, teplotu vody, mění hrubost mletí, množství namleté kávy a dobu přípravy. 

Vyměnitelný zásobník na kávová zrna

Podle optimalizace si můžete zakoupit dva mlýnky, tudíž dva zásobníky na kávová zrna a mít bohatý výběr. Tyto zásobníky pojmou každý až 1,3 kg kávových zrn. Jsou snadno odjímatelné a lze jej mýt v myčce na nádobí.

Robustní a funkční

Funkční desing Melitta Cafina CT8 přísně dodržuje a s tím jde princip "způsob následuje funkci". Není to nesmysl, jde vlastně o to, že se kávovar snadno čistí a čela z nerezové oceli jsou vysoce funkční a lehce se s nimi manipuluje.

Možnosti, které nabízí Melitta Cafina CT8

Kávovar disponuje přídavným modulem. Můžete měnit nejen mléko, druh kávových zrn a mléčnou pěnu. Zvolte si instantní směs a objevte další širokou škálu nápojů, které můžete připravit pomocí Melitta Cafina CT8. K dispozici je také široký výběr receptů na vynikající kávové koktejly.

Produktivita za hodinu

Espresso: 250

Cappuccino/ Latté: 200

Espresso Lungo/ Crema: 200

Kakao: 80

Horká voda: 40 L

Široké možnosti customizace kávovaru

Můžete si dokoupit druhý mlýnek, oddělenou trysku horké vody a parní trysku.

V nabídce je také Steam Control Plus, nádoba na instantní směs (kakao, sušené mléko), vypouštění kontejnerů a uzamykatelná nádoba na kávová zrna.

Taktéž je zde i mnoho možností pro uschování mléka či nahřátí šálků - lednice pro 9 litrů mléka nebo dva druhy mléka (2 x 4L), lednice pro 4 litry mléka, lednice pod stůl pro 9 litrů mléka nebo dva druhy mléka (2 x 4 lity). Stojan pro nahřátí 80 - 120 šálků.

                  

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
ZnačkaMelitta
MateriálNerezová ocel, Plast
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník kávy (g)1300
Šlehač mlékaautomatický
Displejano
Čerpadlorotační
Denní kapacita kávovaru300
Cappuccino na jeden stiskano
Napětí230V
Příkon (W)6800
Základní funkceMléčný systém, Mlýnek na kávu
Funkce kávovaruVložení vlastního receptu, Nastavení množství vody, Výdej horké vody, Zásobník na instantní směsi, Dotykový displej, Odvápňovací program, Nastavení množství kávy, LED osvětlení
Typ kávovaruAutomatický
Připravované nápojeAmericano, Caffè latte, Teplé mléko, Lungo, Cappuccino, Horká voda na čaj, Espresso
ŠtítekDesign, Premium, Kvalitní
DávkováníNastavitelné
DoHotelu, Cukrárny, Restaurace, Kanceláře
Zdroj vodyPřímý přívod vody
Šířka výrobku35.0 cm
Výška výrobku81.0 cm
Hloubka výrobku65.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-