Melitta Cafina XT5
+ doprava zdarma

Hledáte profesionální automatický kávovar do podniku, s dotykovou obrazovkou, která je absolutně nepostradatelná? Pak jste přišli na to správné místo - Melitta Cafina XT5! Výhodou této generace je široká možnost dokoupení příslušenství a dalších doplňkových služeb, které kávovar nabízí. Více informací

285 000 Kč
235 537 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Jen se dotýkejte a nic nemačkejte. Jde o přehlednou dotykovou obrazovku, která splní Vaší touhu po kávě.

Svůdný a štíhlý

Melitta Cafena XT5 je novým členem profesionálních kávovarů generace XT. Melitta splnila potřeby klientů a zákazníků a přivedla na náš trh revoluční stroje, které jsou značkou nejvyšší kvality. Stroje jsou nejen krásné, ale i funkční. Desing a funkčnost je v Melittě základ, na kterém lze stavět. Pouzdro kombinuje rafinovaný hliník, s neuvěřitelně malými rozměry - 30 cm široké, 71 cm vysoké a 58 cm hluboké. Jasné linie, stříbrný akcent a důraz na černé a bílé kontrasty. Dva úzké pruhy světla na výškově nastavitelné zinkované výpusti, na které lze nastavovat barvu. LED podsvícení pro Váš dokonalý šálek kávy.

Displej a třídění nápojů

8,4" dotykový displej poskytuje přehled a rychle Vás dovede k požadovanému nápoji. Budete - li chtít můžete třídit nápoje podle velikosti, druhu kávových zrn, druhu mléka nebo sbírat údaje o nejprodávanějších produktech a ty dát do popředí či zvolit samoobslužný režim. 

Perfektní mléčná pěna

Nový mléčný systém s mléčným čerpadlem, s kterým můžete zahřát a napěnit mléko pro dokonale cappuccino či latté. Užijte si malou kavárnu, kdykoli budete chtít. Automatický profesionální kávovar má funkci vydávat i studené mléko.

CIP - Automatické čištění

Jednoduché a automatické čištění díky funkci CIP ( Clean In Place). Nemusíte rozebírat celou varnou jednotku a přece dosáhnete hygienicky čistého kávovaru. Tento systém má certifikát od Berlin: HACCP konformers Gerat, zaručující hygienickou čistotu vyžadovanou v potravinářských službách.

Více výkonu pro espresso

Melitta Cafina XT5 se může uvnitř pochlubit zavedenými vysokými standarty Melitta Professional. Varná jednotka z nerezové oceli zajišťuje provoz bez opotřebení. Motor čerpadla je extrémně silný a umožňuje stabilní tlak vody, rovnoměrnou extrakci a stálou kvalitu kávy v každém šálku. Mlecí kameny o průměru 75 mm pracuji obzvlášť hladce a vytváří rovnoměrný výsledek. 

Maximální aroma

Jemné mikrotitrační síto napomáhá při mletí kávy a s jeho pomocí můžete dosáhnout velmi intenzivního aroma z velmi malého množství namleté kávy. Síto má více jak 45 100 otvorů a průměr okolo čtyř centimetrů. Zvláště jemná mletá káva uvolňuje neuvěřitelně plnou vůni a chuť i s malým množství. 

Profesionální nerezová varná jednotka

Varná jednotka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů - převážně nerezová ocel - což znamená, že můžete ovládat kávovar s maximální čistou hmotností 20g bez rizika opotřebení.

Více tlaku pro espresso

VPS - Systém  s proměnlivým tlakem Vám umožňuje manipulovat a nastavovat tlak v pístu a individualizovat, aby jste dosáhli opravdu dokonalé výjmečnosti mezi kávovými specialitami.

Nastavitelná výška výpustě s osvětlením

Nechte svoji kávu zazářit v záři reflektorů! Celá oblast pod výpustí je osvětlena LED diodami, které nechávají Váš nápoj v centru pozornosti. Výpust je nastavitelná od 70 mm do 185 mm. Proužky na výdejní trysce můžou měnit barvu podle Vaší nálady.

Vyměnitelné kontejnery

Dva odjímatelné zásobníky na kávová zrna pojmou až 1000g. Lze je mýt v myčce pro Vaše pohodlí. Kontejner na pomletou kávu pojme až 30 ks. Nádoba pro instantní směsi jako je třeba kakao, pojme 450-800g.

Široké možnosti customizace kávovaru

Můžete si dokoupit druhý mlýnek, oddělenou trysku horké vody a parní trysku.

V nabídce je také Steam Control Plus, nádoba na instantní směs (kakao, sušené mléko), vypouštění kontejnerů a uzamykatelná nádoba na kávová zrna.

Taktéž je zde i mnoho možností pro uschování mléka či nahřátí šálků - lednice o objemu, 5 L ,11 L, 4 L. Kombinace lednice o objemu 4 l a prostoru pro nahřátí 40 šálků nebo celá skříňka jen pro nahřátí 80 - 120 šálků.

Produktivita za hodinu

Espresso: 150

Cappuccino/ Latté: 90

Espresso Lungo/ Crema: 100

Kakao: 80

Horká voda: 25 L

Příslušenství

                                  

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
ZnačkaMelitta
MateriálNerezová ocel, Plast
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník kávy (g)1000
Šlehač mlékaautomatický
Displejano
Čerpadlorotační
Denní kapacita kávovaru200
Cappuccino na jeden stiskano
Napětí230V
Příkon (W)2606
Základní funkceMléčný systém, Mlýnek na kávu
Funkce kávovaruDotykový displej, LED osvětlení, Nastavení množství kávy, Nastavení množství vody, Nastavení výšky výpusti, Odvápňovací program, Výdej horké vody, Zásobník na instantní směsi, V
Typ kávovaruAutomatický
Připravované nápojeAmericano, Caffè latte, Cappuccino, Espresso, Horká voda na čaj, Lungo, Teplé mléko
ŠtítekDesign, Kvalitní, Premium
DávkováníNastavitelné
DoCukrárny, Hotelu, Kanceláře, Restaurace
Zdroj vodyPřímý přívod vody
Šířka výrobku30.0 cm
Výška výrobku68.0 cm
Hloubka výrobku71.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-