Melitta Cafina XT7
+ doprava zdarma

Krásný automatický kávovar, který bude nepostradatelným pomocníkem do všech typů provozů. Ke kávovaru si můžete dokoupit příslušenství jako je například lednice o různých rozměrech. Více informací

329 000 Kč
271 901 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Elegantní a spolehliví stroj pro Váš podnik, kancelář či restaurant. Designem zapadne kamkoliv, ale přesto neztrácí svůj význam v prostoru.

Styl, desing a funkčnost

Najít opravdu kvalitní a spolehlivý automatický kávovar je někdy náročné. V celé široké nabídce všech možných značek a doporučení... Ale proč nechtít to nejlepší? Proč nenajít automatický kávovar, který Vám vyhovuje ve všech aspektech? Proč si nenajít kávovar, který má nepřeberné množství doplňkového příslušenství? Melitta Cafina XT 7 je z generace profesionálních kávovarů, který dokáže splnit všechny sny a potřeby, které u profesionálního kávovaru očekáváte.

Nadýchaná pěna

Funkce TopFoam umožní Vašem nápoji zazářit. Nenechá Vám žádný prostor pro představy, vše splní. Našlehá dokonale mléko, s úžasným objemem a ideální teplotou. TopFoam Vám umožní dokonce připravit mléko studené, teplé, napěněné, horké či jako studené našlehané. Automatická Melitta Cafina XT 7 také nabízí funkci Steam Control Plus pro ještě větší požitek z našlehané pěny. 

Více než káva a mléko

Dva mlýnky umožňují mít zároveň dva druhy kávy připravené pro okamžitý požitek. Máte radši sójové mléko nebo bez laktózy? Melitta XT 7 Vám nabízí možnost na výběr ze dvou druhů mléka. 

Multimediální dotyková obrazovka

Dotyková obrazovka o rozměru 8,4" poskytuje ideální prostor nejen pro nápojové menu, ale například prostor pro Vaši prezentaci produktu. Je přehledná, uživatelsky pohodlná a nabízí možnost uložení vlastního nápoje.

Dvě topná tělesa

Umožňují připravovat espresso a mléčnou pěnu zároveň, díky napětí 400V. Dva topné okruhy pro horkou vodu a páru jsou zárukou dokonalého espressa ve stejném okamžiku jako excelentně našlehané mléka.

Systém s proměnlivým tlakem (VPS)

Konstantní tlak lze měnit a programovat podle chuti a druhu kávy. Systém pro zvlášť intenzivní espresso lze nastavit až na 1000 Newton. 

Silné srdce

Varná jednotka z nerezové oceli zajišťuje stálý a jednotný proces přípravy espressa. Lze jej provozovat bez rizika opotřebení. 

Instantní směsi

Více možností se zásobníkem na dvě instantní směsi. Mladší zákazníci nepohrdnou horkou čokoládou. Odjímatelná nádoba má kapacitu 1,3kg a lze lehce umýt v myčce. 

Koktejlové menu

Koktejly přináší další nádech sofistikovanosti pro tento automatický kávovar. Melitta Cafina XT 7 Vám našlehá studenou mléčnou pěnu, připraví instantní směs a alkohol už je na Vás. Užijte si nevšední zážitek s kávovarem. 

Automatické upravování (ACS)

Tato funkce je velice speciální, upravuje hrubost mlecích kamenů, množství vody, tlak, který je potřeba při přípravě espressa a i teplotu vody. Vše zůstává s té nejvyšší kvalitě pro Váš šálek kávy.

Automatické čištění (CIP)

Jednoduché a automatické čištění díky funkci CIP ( Clean In Place). Nemusíte rozebírat celou varnou jednotku a přece dosáhnete hygienicky čistého kávovaru. 

Osvětlení a nastavení výšky výpusti

Nechte svoji kávu zazářit v záři reflektorů! Celá oblast pod výpustí je osvětlena LED diodami, které nechávají Váš nápoj v centru pozornosti. Výpusť je nastavitelná od 70 mm do 185 mm. 

Maximální aroma

Mlecí kameny z oceli o průměru 75 mm Vám namelou kávu dokonale. Jemné síto Vám umožní připravit plnohodnotné espresso pouze z 8g kávy.

Produktivita za hodinu

Espresso: 170

Cappuccino/ Latté: 130

Espresso Lungo/ Crema: 150

Kakao: 80

Horká voda: 25 L

Široké možnosti customizace kávovaru

Můžete si dokoupit druhý mlýnek, oddělenou trysku horké vody a parní trysku.

V nabídce je také Steam Control Plus, nádoba na instantní směs (kakao, sušené mléko), vypouštění kontejnerů a uzamykatelná nádoba na kávová zrna.

Taktéž je zde i mnoho možností pro uschování mléka či nahřátí šálků - lednice o objemu, 5 L ,11 L, 4 L. Kombinace lednice o objemu 4 l a prostoru pro nahřátí 40 šálků nebo celá skříňka jen pro nahřátí 80 - 120 šálků.

Příslušenství

     

Lednice pro 5 L mléka                                                          

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
ZnačkaMelitta
MateriálNerezová ocel, Plast
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník kávy (g)1000
Šlehač mlékaautomatický
Displejano
Čerpadlorotační
Denní kapacita kávovaru400
Cappuccino na jeden stiskano
Napětí230V
Příkon (W)5700
Základní funkceMléčný systém, Mlýnek na kávu
Funkce kávovaruDotykový displej, Vložení vlastního receptu, Zásobník na instantní směsi, Nastavení množství vody, Nastavení výšky výpusti, Odvápňovací program, Nastavení množství kávy, Výdej
Typ kávovaruAutomatický
Připravované nápojeAmericano, Caffè latte, Teplé mléko, Lungo, Horká voda na čaj, Cappuccino, Espresso
ŠtítekDesign, Kvalitní, Premium
DávkováníNastavitelné
DoCukrárny, Hotelu, Kanceláře, Restaurace
Zdroj vodyPřímý přívod vody

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-