MicroGreen Garden Pads - Hořčice

náhradní pláty do minizahrádky pro vypěstování hořčice  Více informací

129 Kč
107 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

K pěstování bylinek a zeleniny v minizahrádce je dobré si pořídit přímo sadu pro mikrobylinky od značky Kiepenkerl. Ta osahuje misku a mřížku. Náhradní plát vložte na mřížku a rovnoměrně pravidelně zalévejte. Přebytečná voda zůstane v misce. Uložte na světlé místo, ale bez přímého slunce. Výsledné mikrobylinky sklízíme ustřihnutím těsně nad kořeny.

Sada pro mikrozeleninu lze nahradit například skleněnou plochou miskou s víkem, kde plát rozložíte. Do vyklíčení semen nechte zakryté víkem, poté otevřete a nechte rostlinky na světle, aby povyrostly. Při prolévání vodou dejte pozor na přemokření.

Rozdíl mezi klíčením a mikrozeleninou

Klíčením ze semínek vzniknou chutné klíčky již za několik dní a konzumují se celé včetně semen. Vypěstovat si mikrozeleninu trvá delší dobu, nejméně týden. Klíčky budou potřebovat větší přísun světla, aby mohly vytvořit i malé lístky. Narozdíl od klíčků se mikrorostliny konzumují těsně nad kořeny, takže bez semínek.

Parametry a specifikace

DruhHořčice

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-