Miir Travel Tumbler Black 350 ml černý

Moderní termohrnek z nerezu, který má dvojitou stěnu a díky tomu skvěle izoluje teplo. Jeho objem je 350 ml. Je parádní pro každodenní používání a na cesty. Více informací

830 Kč
686 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Pomocník na cesty

Ať už cestujete autem, vlakem či letadlem, tento jedinečný termohrnek Vám bude dělat toho nejlepšího společníka na cestách. Zaručí, že budete mít Vaši ranní kávu, čaj či jiný nápoj vždy po ruce. Díky technologi Thermo 3D™, která funguje jako vakuová izolace, zůstane váš nápoj v dané teplotě až několik hodin. Je také kompatibilní s držáky v autě.

Vynikající vlastnosti

Tento termohrnek je moderní vakuově izolovaný produkt, s dvojitými stěnami, které udržují nápoj uvnitř horký či naopak studený . Je vzduchotěsný, robustní a velmi odolný, takže se nemusíte bát, že se hned poškrábe. Vnitřek termohrnku je vyroben z nerezové oceli, která zaručí, že nebude mít váš oblíbený nápoj kovovou pachuť.

Miir Travel Tumbler Black 350 ml černý cestovní termohrnek
Miir Travel Tumbler Black 350 ml černý cestovní termohrnek

Kvalita a design

Travel Tumbler se navzdory své robustnosti a vysoce kvalitnímu provedení pyšní velmi čistým a elegantním designem. Velmi dobře se z něho pije. Náústek je uzavřen západkou, kterou je tento termohrnek zcela utěsněn, takže se nemusíte obávat, že si Váš oblíbený nápoj vylijete do tašky. Celé víčko je vyrobeno z plastu bez BPA.

Podpoříte dobrou věc

Koupí tohoto termohrnku uděláte radost nejen sobě ale zároveň můžete sledovat ekologické projekty, na kterých se značka Miir podílí. Jak to funguje? Každý hrnek má ve spodní části unikátní kód, který zaregistrujete na originálním Miir webu. Pak už stačí jen sledovat, na jakou dobrou věc jste svým nákupem přispěli.

Miir Travel Tumbler Black 350 ml černý cestovní termohrnek

Parametry a specifikace

Objem350 ml
BarvaČerná
MateriálNerezová ocel
Šířka výrobku7.0 cm
Výška výrobku16.0 cm
Hloubka výrobku7.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-