Moccamaster Cup One Technivorm
+ doprava zdarma

Překapávaná káva rychle a jednoduše! Certifikovaný automatický překapávač nizozemské výroby. Moccamaster s thermonádobou udrží teplou kávu celé hodiny. Více informací

5 481 Kč
4 530 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Legendární kávovar

Nenabízeli bychom vám obyčejný elektrický kávovar, pokud bychom si nebyli jisti, že se nejedná o výjimečný přístroj, který dokáže z kávy získat maximum. Řada Moccamaster od holandské značky Technivorm je výsledkem zkušeností a poctivé ruční práce. Je to jeden ze tří domácích překapávačů na světě certifikovaných mezinárodní kávovou asociací SCAA a SCAE pro přípravu kávy.

Vždy kvalitní šálek kávy

Moccamaster je snoubením jednoduchosti a funkčnosti. Namísto zbytečných displejů, časovačů a kontrolek, nabízí jedinou možnost zapnutí a vypnutí přístroje. Výkonné topné těleso z mědi dokáže přivést vodu k varu během několika vteřin. Příprava 0,3 l kávy i s nahřátím vody trvá přibližně 4 minuty.

Moccamaster 741 Cup One Technivorm
Moccamaster 741 Cup One Technivorm

Ideální společník do domácnosti

Cup One je ve spojení s kvalitním mlýnkem ideální metodou přípravy kávy doma. Moderní design, jednoduchá příprava a snadné čištění potěší všechny milovníky dobré kávy, kteří mají rádi  elektrické přístroje.

Ruční výroba

Přístroje Moccamaster jsou vyráběny ručně v holandské továrně. Majitel si zakládá na používání pouze recyklovaných materiálů, které nezatěžují životní prostředí. Kvalitu navíc podporuje pětiletá záruka.

Moccamaster 741 Cup One Technivorm
Moccamaster 741 Cup One Technivorm

Snadný provoz a údržba

Kávovar ohřeje vodu téměř okamžitě po zapnutí. Stačí nasypat kávu do filtru, zasunout konvici a za pár minut máte várku kávy. A pokud ho zapomenete vypnout, má pro to pojistku jakmile dojde voda nebo není konvice na svém místě. Všechny díly jsou plně odjímatelné. Jednou za čas, hlavně pokud máte tvrdou vodu, vyžaduje odvápnění.

O firmě Technivorm

Holandská společnost vstoupila na trh před 50 lety a za tu dobu získala mnoho zkušeností, které přenáší do svých výrobků. Nejznámějším kávovarem této firmy je řada Moccamaster.

Parametry a specifikace

Objem300 ml
BarvaBílá, Oranžová, Zelená, Černá
ZnačkaMoccamaster
MateriálNerezová ocel, Plast
Mlýnek zrnkové kávyne
Napětí230V
Příkon (W)1200
Typ kávovaruPřekapávač
Šířka výrobku26.0 cm
Výška výrobku30.0 cm
Hloubka výrobku17.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-