Moccamaster KBG Select Technivorm
+ doprava zdarma

Jednoduchost, kvalita a spokojenost. To jsou ty pocity, které ve vás Moccamaster KBG Select vyvolá. Dokázali tak zístkat certifikace SCA a ECBC. Více informací

6 499 Kč
5 371 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Novinka od Technivorm - Moccamaster KBG Select! Má certifikaci pro přípravu 6 a 10 šálků, pro to jej vybavili tlačítkem, které vám rychle umožní přepnout variantu přípravy. Ovlivní to také průtok, který se pro přípravu šesti šálků zpomalí. Výsledek bude tak konstantní a káva získá plnou chuť bez ohledu na množství šálků. Proto je to tím pravým řešením přípravy kávy ve vaší domácnosti a kanceláři.

Ideální pomocník

Moccamaster dodržuje teplotu 92 až  96° C a tím dokonale rozpouští aromatické oleje pro rovnováhu chutí v šálku. Celkový čas přípravy je kolem 6 minut a vy naservírujete kávu až 10 osobám. Rameno výstupu má 9 otvorů pro dokonalou distribuci vody a držák na filtr má automaticky uzavíratelný otvor. Překapávač automaticky ukončí přípravu po odebrání veškeré vody. Ohřívací deska pracuje nezávisle a udržuje kávu při teplotě okolo 80 stupňů má automatické vypnutí po 40 minutách.

Moccamaster KBG Select Technivorm Domácí překapávač pro lahodnou kávu
Moccamaster KBG Select Technivorm Domácí překapávač pro lahodnou kávu

Kvalitní zpracování

Moccamaster byl ručně vyroben v Nizozemí, používají se kvalitní materiály jako je měď, kvalitní recyklované materiály. Moccamaster Select dokážete jednoduše vyčistit, protože jeho části jsou jednoduše vyjímatelné. Recept: Propláchněte si papírový filtr. Při přípravě plné várky na 1,25 litrů vody je doporučené použít 75 gramů kávy. Součástí balení Moccamasteru je lžička, jejíž jedna dávka odpovídá 12 gramům. Pro přípravu kávy v Moccamasteru aplikujte hrubost kávy v podobě cukru krystal, případně si vyzkoušejte také jiné hrubosti tomuto podobné a pocítíte rozdíl.

Parametry a specifikace

Objem25
BarvaOranžová, Stříbrná, Tyrkysová, Černá, Růžová, Červená
ZnačkaMoccamaster
MateriálNerezová ocel, Sklo
Mlýnek zrnkové kávyne
Napětí230V
Příkon (W)1520
Funkce kávovaruDohřev kávy
Typ kávovaruPřekapávač
Šířka výrobku32.0 cm
Výška výrobku36.0 cm
Hloubka výrobku17.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-