Květina tě prozradí!

Květina tě prozradí!

Určitě je jedna květina, která je tvou nejoblíbenější. Květiny dokáží o člověku hodně prozradit, co prozradí o tobě?

Vyber si jednu květinu, která je tvou nejoblíbenější! Pokud ani jedna nepatří mezi tvé „nej“, vyber si tu, která se ti líbí nejvíce. Jakmile budeš mít vybráno, směle do čtení! Co o tobě tato květina vypovídá?

MÁK

Pokud je tvou oblíbenou rostlinou mák, patříš mezi lidi, kteří doslova září! Užíváš si život plnými doušky. Osobnostně patříš k těm lidem, kteří si užívají života, těší se z každého dne a díky tomu patří k těm méně předvídatelným. Jsi kreativní, nadšeně se učíš nové věci a máš talent pro vyjádření své jedinečné osobnosti!

Stejně tak, jako je mák opojný a návykový, i Ty jsi opojným mámidlem pro ostatní lidi. Je těžké na tebe zapomenout. Ve skutečnosti jsou právě vlčí máky používány jako symbol vzpomínky a často jsou zobrazeny na pomnících padlých vojáků za první světové války.

KOSATEC

Název kosatec je odvozen od řeckého slova pro „duhu“. Lidé, kteří jsou přitahování kosatci, jsou optimisti, umělecké duše s velkou tvořivostí. Svého slova si váží, a proto je pro ně slib jinému člověku svatým slovem. Velmi snadno se začnete nudit a máte tendenci směřovat svojí energii do více míst.

TULIPÁN

Většina lidí si spojuje tulipány s Nizozemskem, ale původní prameny pocházejí ze severní Afriky, Řecka, Turecka, Ukrajiny a Číny. Pokud je tulipán Tvou oblíbenou květinou, znamená to, že máš velkou lásku k cestování. Přestože jsi tělem i duší cestovatel, rodina je ti vším.

Patříš mezi citlivé, ohleduplné a přemýšlivé osobnosti. Péče o druhé ti není cizí. Často starostí a péčí o druhé přestáváš myslet na sebe.

RŮŽE

Většina lidí spojuje růže s láskou, a pokud jsi fanouškem této nádherné květiny, jsi velmi vášnivá a romanticky založená osoba. Oceňuješ tradice, ale to může být pro mnoho lidí trochu staromódní. Avšak i růže mají své trny. Můžeš usilovat o dokonalost a to samozřejmě i ve svém životě. Někdy totéž čekáš od ostatních kolem sebe. Nezapomínej však, že každý nemůže být perfektní.

LILIE

Milovníci lilií patří k velmi soucitným, laskavým lidem, kteří rádi pečují o ostatní. Společensky mají respekt a jsou uznáváni. Vztahy ve svém životě bereš velmi vážně. Tvá osobnost je hravá, milující a vášnivá. Zároveň máš smysl pro detail a styl.

ORCHIDEJ

Jemné a ladné stonky orchidejí, na nichž vykvétají přenádherné květy, vypovídají, že máš tendenci být tajemný samotář. Vzhledem k pevně propleteným kořenům, které rostlina má, máš i Ty malý okruh velmi blízkých přátel. Ve viktoriánské éře orchideje představovaly luxus, který není ani tobě cizí. Dbáš o svůj vzhled, avšak nepatříš mezi povrchně smýšlející lidi. Nebojíš se nikdy říkat pravdu tak, jak je.

AFRICKÁ FIALKA

Pokud Tě zaujala africká fialka, jsi člověk, který oceňuje jednoduchost. Fialka klasifikuje člověka skromnosti a čistoty. Máš smysl pro humor, ale občas se můžeš dostat do křížku s ostatními, jelikož ne každý ho chápe. Nikdo neví, jaký doopravdy jsi, kromě nejbližší rodiny.

KOPRETINA

Kopretina je symbolem radosti a štěstí. Byla také symbolem míru a lásky v 60. letech Flower Power éry. Lidé, kteří milují kopretiny, jsou bezstarostní, plní života a rádi svou radost předávají dál. Jsou obklopeni mnoha přáteli a rádi bojují za práva druhých. Přesně jako kopretina, která se na noc uzavírá, i Ty nejsi zrovna noční tvor. Miluješ jakékoliv aktivity, především sporty a užíváš si přírody kolem sebe.

NARCIS

Ve východních kulturách je narcis považován za symbol bohatství a štěstí. Ale pokud jsi fanoušek této slunné květiny, víš, že bohatství a štěstí je výsledkem tvrdé práce a dobré karmy. Z tohoto důvodu, máš tendenci být starostlivý a milující člověk. Také jsi ambiciózní, organizovaný a skvěle zvládáš více věcí najednou. Občas můžeš mít sklony k ješitnosti.

SLUNEČNICE

Stejně jako velké květy slunečnice, které dostaly své jméno z řeckého Helios(sluneční) a Anthos (květina), jste spokojeni sami se sebou a vyzařujete teplo do okolí. Oplýváte pevnou osobností a silným temperamentem. Vaše pouhá přítomnost v ostatních zahání chmury a nabíjí je optimismem. Utěšit a podat pomocnou ruku, to jsou jedny z hlavních vlastností lidí, kteří mají rádi slunečnice.