Pěstík = zahradní rádce a pomocník! Škola pěstování, Pěstíkův průvodce, spousta informací a poradna

Pěstík = zahradní rádce a pomocník! Škola pěstování, Pěstíkův průvodce, spousta informací a poradna

U Pěstíka seženeš všechno, co potřebuješ k úspěšnému pěstování ovoce, zeleniny, bylinek i květin. Tím to však zdaleka nekončí. Po nákupu semínek či zahradního náčiní se může stát, že si nebudeš s něčím vědět rady. V takovém případě se můžeš spolehnout na Pěstíkovu pomoc. Co všechno ti Pěstík nabízí a kde získáš informace?

Podrobnosti o způsobu pěstování rostlin najdeš u každého produktu

Při výběru semínek u Pěstíka si všímej informací uvedených pod každým produktem. Objevíš tam jednak samotný popis dané plodiny, ale také nejdůležitější rady pro pěstování. Je možné, že odpověď na svoje otázky tady snadno najdeš. Pokud se potřebuješ dozvědět víc, má pro tebe Pěstík připraveny i další možnosti, které ti při získávání cenných zahradnických zkušeností pomohou.

Pěstíkův průvodce a Škola pěstování

Bez ohledu na to zda-li máš všechny školy dávno za sebou či nikoli, brzy pochopíš, že Pěstíkova Škola pěstování je jiná. Nikdo ti nebude nic nutit. Pokud budeš chtít, můžeš se dozvědět spoustu nových informací, ale vždy jen o té rostlině, o kterou máš právě zájem.

Výběr je opravdu široký:

- Zelenina (např. rajčata, mrkev, okurky, papriky)
- Ovoce (např. jahody, rakytník, melouny)
- Bylinky (např. bazalka, kotvičník, stévie, levandule)
- Exotické rostliny (např. tabák, bambus, kávovník)
- Květiny (např. slunečnice, orchideje, pelargonie)
- Houby (např. hlíva ústřičná)

Jak to funguje?

V pravém horním rohu Pěstíkových webových stránek najdeš odkaz na Průvodce, následně vybereš rostlinu, o které se chceš dozvědět více a do rámečku pro vložení adresy zadáš svůj e-mail. Podobně funguje i Pěstíkova Škola pěstování (odkaz najdeš v zápatí webu). Pěstík se dál o všechno postará. Postupně ti bude zasílat instrukce pro pěstování od výsevu až po sklizeň a následné uchování plodů. Můžeš se přihlásit k odběru průvodce pro libovolný počet rostlin. Záleží na tom, čemu se chceš věnovat. Vše je samozřejmě zdarma a je možné se kdykoli odhlásit.

Skvělé články na blogu

Spoustu inspirace, rad i návodů si můžeš přečíst také na Pěstíkově blogu. Články se věnují užitkové i okrasné zahradě, zahradnickému vybavení, sezónním pracím, ale také správné péči o pokojové rostliny nebo zdravému životnímu stylu.

Pěstík na sociálních sítích

Pěstíka můžeš navštívit také na Facebooku, kde najdeš další porci inspirace, zahradních tipů, obrázků a dobrých rad. Pěstík je tu i pro ty, kteří dávají přednost Instagramu nebo Twitteru.

Potřebuješ se na něco zeptat?

Žádný problém. Na tvůj dotaz ti Pěstík odpoví na on-line chatu nebo prostřednictvím e-mailu. A pokud radši mluvíš, než píšeš, neboj se zeptat telefonicky. Pěstík je tady pro tebe!