Začni nový rok moderně a stylově

Začni nový rok moderně a stylově

Časy, kdy zahrada byla pouze zdrojem obživy a její estetická stránka byla zanedbávána, jsou dávno pryč. V dnešní době kromě praktičnosti klademe velký důraz i na samotnou estetiku, zkrátka aby naše zahrádka “nějak” vypadala.

Samozřejmě, pokud od doplňků a dekorací očekáváte vysokou kvalitu a použití těch nejlepších materiálů, budete si muset připlatit. Na druhou stranu - jde to i levně.

Pokud chcete svou zahradu jakkoli oživit nebo doplnit zajímavým prvkem, Pěstík vám s radostí pomůže!

Udělejte radost ostatním!

Rostliny jste zazimovali perfektně, zahrada leží ladem, ale při pohledu z okna si nejde nevšimnout sýkorek a vrabců, kteří marně shánějí potravu. Vyrobit krmítko není nic složitého. Pokud si ale moc nefandíte a víte, že byste skončili minimálně s hřebíkem v prstu, Pěstík je raději vyrobí za vás.

Dopřejte ptáčkům stylový přístřešek v podobě salónku, nebo méně okázalé dřevěné krmítko. Misku na zrní  můžete umístit rovnou na parapet nebo jiné vyvýšené místo. Do krmítka umístěte směs slunečnicových semen, do plastového zásobníku můžete umístit lojový válec nebo lojové koule s bylinkami.

Uděláte nejen dobrý skutek, ale těšit se můžete i na pořádnou podívanou!

Truhlíky

Nevzhledným hnědým truhlíkům dávno odzvonilo. Zkuste to víc stylově - i obyčejné muškáty budou vypadat jinak, pokud je posadíte do něčeho stylového. Truhlíky CLIVO nabízíme v bílé, hnědošedé barvě, ale na výběr máme i pestře barevné odstíny.

Pokud jste milovníkem orchidejí, oživte svou sbírku například obalem na truhlíky - lodičkový tvar vypadá opravdu zajímavě a jen tak se neohledí!

Velký důraz je momentálně kladen na dekorace v čistých, světlých barvách. Obal ELISE se bude vyjímat třeba u vchodových dveří nebo na chodbě.

A pro opravdu náročné zákazníky máme STONEWALL květník s kamenným obložením v šedo béžové barvě. Originální kousek, který žádný soused nemá!

Truhlík CLIVO plastový modrý lesklý 29cmTruhlík CLIVO plastový růžový lesklý 29cmTruhlík CLIVO plastový světle zelený lesklý 29cm


Konve

Klasická zelená vás už určitě omrzela - my se nedivíme, nás také.

Na zavlažování domácích rostlin si pořiďte třeba konvičku s levandulemi, vyrobenou z plechu. Pokud dáváte přednost spíše jednoduššímu stylu, radost vám udělá konvička Coubi s unikátním designem. Novinkou na trhu je konvička s rozprašovačem 2 v 1. Zalévání tak bude ještě jednodušší a navíc ušetříte místo v domácnosti.


Vůně domova

Je to skoro jako kouzlo - zapálíte svíčku a místnost najednou vypadá útulnější a klidnější. Vyzkoušejte to! Zrovna teď je ideální počasí rozpálit oheň v krbu, zapálit svíčky a relaxovat s horkým čajem a knížkou. Aromatické svíčky navíc potěší všechny smysly. Pokud chcete zimní, těžší vůni, doporučujeme vybírat například ze: skořice, pomeranč, vanilka.

Pokud preferujete lehčí, svěží vůně, udělejte si radost třeba svíčkou se zeleným čajem, mátou nebo meruňkou.

Domácí skleník

Tohle snad musí být sen každého zahrádkáře - mít svůj skleník přímo doma. A teď se Vám to může splnit - jen si na něj udělejte dostatek místa. Ida 900 je vyroben z exolovaných profilů a zasklen je vysoce kvalitním polykarbonátem o síle 4 mm. Postavit ho můžete na betonovou podezdívku, nebo na speciální základnu.

Soukromí na zahradě

Vaši sousedé jsou fajn, ale občas chcete trochu víc místa pro sebe, aniž by každý viděl co zrovna děláte? Postavit betonovou zeď opravdu nemusíte, postačí vám kvalitní rohož, která zneprůhlední pletivový plot a vypadá skvěle. Tmavší varianta je dostupná s imitací kapradí, světlejší varianta s rákosem.