Mulieres Koncentrovaný prací gel BIO (15 l) - severský les

pošli přes

Mulieres zahradní potřeby

Mulieres Koncentrovaný prací gel BIO (15 l) - severský les
+ doprava zdarma

2 801 Kč
2 315 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Koncentrovaný přírodní prací gel Mulieres na první pohled vybočuje z řady. Dostane vás ale nejen svým unikátním a ekologickým obalem z recyklovaných kartonů. Je umíchaný z 99,97 % z přírodních a těch nejkvalitnějších ingrediencí šetrných i pro citlivou pokožku. Oplývá certifikací Natural Detergent made with Organic od EcoCertu, což je potvrzení kvality, která ani u přírodních pracích prostředků není zdaleka běžná. Díky ekonomickému balení a vysoké koncentraci navíc vydrží až na 370 praček.

Estonská značka ekodrogerie Mulieres se zrodila z touhy po zdravém domově, ve kterém děti vyrůstají v bezpečí, obklopeny přírodními látkami namísto škodlivé chemie. Všechny přípravky k úklidu a praní jsou vysoce účinné, hypoalergenní, bez dráždivých látek a jen z těch nejkvalitnějších přírodních surovin. Olivové mýdlo a kvalitní éterické oleje v kombinaci se zeleným srdcem a chytrou hlavou výrobců, tvoří geniální recept, který jsme si zkrátka zamilovali.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-