Neroli - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Se svým silným, bylinkovým, citrusovým a květinovým aroma je Neroli olej vzácným květinovým esenciálním olejem, zvláště účinným a nejlépe používaným v malých množstvích. Více informací

249 Kč
206 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 24.05

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Neroli (Citrus aurantium var amara)

Esenciální olej Neroli je destilován parou z ručně sbíraných jemných bílých květů Citrus aurantium var amara, známého také jako stromy Bigaradia, rostoucích v sluncem zalitých marockých citrusových hájích.

Neroli olej je vyhledáván parfémisty i aromaterapeuty pro jeho vyšší procento přírodního linalylacetátu. Jedná se o jeden z vysoce doporučených esenciálních olejů, které se používají, když chcete přinést rovnováhu a mír do mysli, těla a ducha.

Využití oleje z Neroli

Kromě toho, že přináší rovnováhu celému systému, esenciální olej Neroli pokožku hloubkově vyživuje a omlazuje. Jeho antibakteriální, protizánětlivé a antiseptické vlastnosti mají tonizující, čistící a stahující účinek, který pomáhá pleti vypadat probuzeněji a živěji. Tento esenciální olej může pomoci zmírnit nežádoucí svalové křeče, snížit menší bolest a zánět. Neroli olej se často používá k posílení oslabeného imunitního systému nebo k ochraně před nachlazením nebo chřipkou.

Emočně a energeticky esenciální olej Neroli zklidňuje. Tento esenciální olej je vítán v dobách situační úzkosti a deprese, protože může pomoci uvolnit nervy a inspirovat kreativitu. Neroli nás dále přivádí do kontaktu s naším vyšším já a může pomoci usnadnit větší duchovní uvědomění a porozumění.

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

 

Další informace

Použitá část rostliny: květy

Extrakční proces: destilace parou

Barva: světle žlutá až jantarová tekutina

Země původu: Maroko

#CAS: 8016-38-4 ; 72968-50-4

#FEMA: 2771

#EINECS: 277-143-2

Parametry a specifikace

Objem10 ml
ÚčinkyImunitní systém
ZnačkaPěstík
CertifikaceZ udržitelného zemědělství, Vhodné pro vegany, 100% Organic
Druh olejeEsenciální olej
Roční obdobíLéto, Jaro
ÚčinekZklidňující, Relaxační, Afrodiziakální
Vhodné proMuže
Účel použitíÚzkost, Zažívání, Vrásky, Stres, Nespavost a poruchy spánku, Meditace, Hormonální rovnováha, Deprese
VůněSladká, Květinová, Citrusová
Od A do ZN

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-