Postupný návod od výsevu pod sklizeň.
Jak bude tvá rostlinka šplhat květináčem,
vždy když bude potřeba, ozvu se co a jak dál.
Zpět k nákupu
Vytvořit objednávkuNůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru - má vysokou odolnost a minimální nasákavost. Lze jej mýt v myčce, pro zachování trvanlivosti je však vhodnější ruční mytí. Délka čepele: 16 cm. Více informací
Dostupny od:
Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč
Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice
Doprava zdarma nad 1500 Kč