Nuova Simonelli Musica Lux
+ doprava zdarma

Musica Lux? To je ideální kávovar do domácností, menších provozů nebo kanceláře! Maximální výkon a intuitivní ovládání - tento kávovar potěší všechny milovníky kávy! Více informací

56 749 Kč
46 900 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Ovládací panel kávovaru je tvořen elegantními tlačítky s podsvícením a možností úpravy jasu. Přístrojová deska je vybavena kontrolkami. Tento kávovar je možné zakoupit s nádržkou na vodu o objemu 3l, která je vybavena uzavíracím ventilem a vložkou chránící kávovar proti vodnímu kameni, nebo s přímým napojením na vodu.

Musica je jednopákový kávovar s elegantním vzhledem určitě potěší milovníky dobré kávy. Vychutnáte si espresso v profesionální kvalitě. Ideální je v domácnosti, menších provozech a firmách.

Objevte nepoznané

Chcete-li poznat krásu, která tkví v přípravě espressa, je Musica určena pro vás. Jedná se o kávovar, který může být součástí jak vašeho domova, kanceláře tak malého bistra. Kávovar je vybaven funkcemi, které se nachází v profesionálních strojích a díky tomu, můžete podávat výsledky jako barista. Vaše připravené espresso bude radost.

Kávovar Nuova Simonelli Musica Lux
Kávovar Nuova Simonelli Musica Lux

Profesionál

Viditelný manometr neustále hlídá tlak kávovaru a můžete si tak i kontrolovat správný tlak pro přípravu espressa. Teplota vody je stabilizovaná díky výměníku tepla uvnitř nádrže bojleru. Výdejník na horkou vodu je programovatelná, aby vydávala požadované množství vody. Díky tomu můžete připravit i jiné teplá nápoje jako je čaj a nemusíte čekat na rychlovarnou konvici. Musica je vybavena také nastavitelným dávkováním pro přípravu kávy. Můžete si nastavit tlačítka dle vašich preferenci a kávovar bude přípravu espressa opakovat.

Kvalita na prvním místě

Musica je zpracována na úrovni profesionálního kávovaru. Aplikací nerezového provedení je apelováno na kvalitu kávovaru a dlouhou životnost. Parní tryska, kterou je kávovar vybaven je snadno ovladatelná a dokážete tak připravit skvělé cappuccino. Součástí balení jsou také portafiltery, které jsou totožné s profesionálními kávovary Nuova Simonelli. Práce je tak ještě snadnější.

Kávovar Nuova Simonelli Musica Lux
Kávovar Nuova Simonelli Musica Lux

LED

Designový doplněk verze Lux jsou okraje vybavené LED pásky pro osvětlení. Je to zdokonalení tohoto stroje, které dokáže zaujmout a je snadné se pro tento doplněk nadchnout. Je potěšením si je spustit, když připravujete kávu. Spotřeba energie těchto LED pásků je nízká.

Hlavní přednosti kávovaru

  • Ergonomický držák
  • Izolovaný kotel s výměníkem
  • Nerezové zpracování
  • LED podsvícení
  • Zvukotěsné čerpadlo
  • Automatické dávkování
  • Tepelně stabilizovaná hlava - přesně tak, jako je tomu u profesionálních kávovarů!
  • K dostání s nádržkou o objemu 3l nebo verze s přímým napojením na vodu
  • možnost zakoupit verzi Nuova Simonelli Musica Standard

Kávovar Nuova Simonelli Musica Lux

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
Tlak (bar)9
Mlýnek zrnkové kávyne
Zásobník vody (l)3
Čerpadlovibrační
Počet hlav1-páka
Velikost bojleru (l)2
Denní kapacita kávovaru60
Cappuccino na jeden stiskne
Počet bojlerů1
Napětí230V
Příkon (W)1200
Základní funkceParní tryska
Funkce kávovaruDva šálky najednou, Výdej horké vody, LED osvětlení, Nahřívání šálků, Nastavení množství vody, Programovatelné tlačítka, Manuální čištění
Připravované nápojeCaffè latte, Americano, Espresso, Horká voda na čaj, Cappuccino, Lungo, Teplé mléko
BojlerSingle bojler
ŠtítekKvalitní, Italský
DávkováníNastavitelné
DoKanceláře, Domácnosti
Zdroj vodyZásobník
Šířka výrobku32.0 cm
Výška výrobku40.0 cm
Hloubka výrobku43.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-