Nuova Simonelli Prontobar Touch
+ doprava zdarma

Mějte Vaši oblíbenou kávu na jediný dotyk! Automatický kávovar je vhodný do občerstvovacích koutků, větších kanceláří a hotelů. Nechce se unést chutí kávy u Vás v práci a užijte si svou chvilku. Více informací

220 220 Kč
182 000 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Automatický kávovar Prontobar Touch je ukázkou pokročilých technologií v kávovém světe s propojením světa dotykového. Kávovar, který se hodí do hotelů, větších kanceláří a občerstvovacích koutků. S použitím nových technologií je tichý, rychlejší, ale hlavně jednoduchý na obsluhu.

Nuova Simonelli Prontobar Touch

Desing pro kanceláře, velikost do každého rohu

Stylová 7" dotyková obrazovka Vás přesměruje do nápojového menu, které skýtá až 20 nápojů. Nápoje lze upravovat v oblasti množství kávy či  mléka, ale je i přejmenovat. Inovativní provedení menu, programování a ovládání je stejně snadné jako použití smartphonu. Malé rozměry neubírají automatickému kávovaru Prontobar Touch na výkonu. Jeho kompaktní rozměry jsou velkou výhodou pro menší prostory, kde se jiný, stejně výkonný kávovar, nevejde.

Srdce kávovaru vytvořili profesionálové

Srdcem každého kávovaru je čerpadlo pro přípravu kávy. Technici si dali záležet na výkonu, ale i na tichosti. Většina komponentů je vyrobeno z kovu a dokonce změnili u některých součástek tvar pro lepší funkčnost a delší životnost. Prontobar Touch je kvalitní, technologický stroj pro dlouhotrvající spolehlivost.

Nuova Simonelli Prontobar Touch
Nuova Simonelli Prontobar Touch

Dotykový displej

Flexibilita a snadnost použití jsou hlavními důvodu proč konstruktéři zde zabudovali dotykový 7" displej. Pracujte s kávovarem, nastavujte si individuální nápoje, personalizujte si ikony a jména každého nápoje a užijte si jeho chuť a jedinečnost rychle a jednoduše.

Překvapující tichost

Pracovat v příjemném tichu lze prostřednictvím antivibračnímu systému okolo mlecí komory a objemovému čerpadlu. K dokonalosti výsledného šálku pomohla i nová Silent technologie. Díky všem těmto inovacím ani nepostřehnete, že se kávovar používá.

Kvalitní káva

Stačí se dotknout a máte Váš oblíbený nápoj kvalitně připraven. Cappuccino, latté či macchiato jsou daleko jen na jediný dotek! Nechte se rozmazlovat a vychutnejte si Váš oblíbený nápoj v krátké době. Prontobar Touch má schopnost vybrat až ze tří různých kávových směsí. Kávové potěšení už na Vás čeká.

Nuova Simonelli Prontobar Touch
Nuova Simonelli Prontobar Touch

Easycream v hlavní roli

Tato osvědčená technologie umožňuje rychle a hlavně automaticky získat krásně hladké a sametové našlehané mléko. Přejete si více horké mléko nebo méně husté? Není problém! Na automatickém kávovaru Prontobar Touch vše můžete nastavit a přiřadit k volbě nápoje.

2 Mlýnky

Profesionální mlecí kameny broušené nanotechnologií se speciální povrchovou úpravou zajišťují spolehlivost, kvalitní produktivitu. Kvalitní mlecí kameny melou kávu dokonale s profesionální přesností. Kávovar má dva zásobníky, takže můžete připravovat dva druhy kávy.

Napřímo nebo z nádržky

Výhodou kávovaru je jeho možné napojení z nádržky na vodu, nebo také jej připojit na vodovodní řád a již se nestarat o dolévání nádržky.

Nuova Simonelli Prontobar Touch
Nuova Simonelli Prontobar Touch

Energeticky šetrný

Automatický kávovar Prontobar Touch je spolehlivý, výkonný, flexibilní, přizpůsobivý a kompaktní. Tohle všechno jsou velká plus, která Vám může nabídnout, ale je tu ještě jeho energetická účinnost, která přispívá k ochraně životního prostředí. Překvapí Vás nízká spotřeba elektřiny, a přece je výkonný a profesionální.

Kovové součásti

Kvalitní materiály a tepelná skupina vytváří společně maximální přesnost při přípravě nápoje. Změnou tvaru některých komponentů se dosáhlo vyšší životnosti a produktivity.

Hlavní přednosti kávovaru

  • Ovládání přes 7" dotykovou obrazovku.
  • Nápojové menu obsahuje až 20 nápojů.
  • Kompaktní rozměry pro každý kout.
  • Easycream tryska pro jednoduchou přípravu hladké a krémové mléčné pěny.
  • Dva zásobníky pro kávová zrna.
  • Nastavitelné aspekty: množství mleté kávy, teplota vody, teplota páry, síla tlaku, teplota mléka, množství vody navíc
  • Výběr z 5 jazyků
  • Možnost vložení hesla
  • Počítadlo: celkových nápojů, počet mycích cyklů

Nuova Simonelli Prontobar Touch

Parametry a specifikace

BarvaČerná
ZnačkaNuova Simonelli
MateriálNerezová ocel, Plast
Tlak (bar)9
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník kávy (g)800
Zásobník vody (l)5
Šlehač mlékaautomatický
Displejano
Čerpadlorotační
Denní kapacita kávovaru200
Cappuccino na jeden stiskano
Napětí230V
Příkon (W)2800
Základní funkceMlýnek na kávu, Parní tryska
Funkce kávovaruDotykový displej, Nahřívání šálků, Odvápňovací program, Počítadlo káv, Výdej horké vody, Nastavení hrubosti mletí, Nastavení množství kávy, Nastavení množství vody, Nastavení výšky výpusti, Tichý provoz
Typ kávovaruAutomatický
Připravované nápojeAmericano, Caffè latte, Cappuccino, Espresso, Horká voda na čaj, Lungo, Teplé mléko
ŠtítekItalský, Premium
DávkováníNastavitelné
DoCukrárny, Hotelu, Kanceláře, Restaurace
Zdroj vodyPřímý přívod vody, Zásobník
Šířka výrobku33.0 cm
Výška výrobku60.0 cm
Hloubka výrobku52.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-