Oatly The Original Barista ovesný nápoj

pošli přes

Oatly zahradní potřeby

Oatly The Original Barista ovesný nápoj

Legendární ovesný nápoj Oatly Barista. Již ho nemusíte usilovně hledat, nebo jezdit do Německa. Navrženo speciálně pro použití do kávových nápojů. Více informací

80 Kč
66 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 26.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

OATLY BARISTA EDITION

Legendární ovesný nápoj pro baristy pro všechny kavárny, restaurace a bistra

Takže ty jsi barista? Perfektní. Tato krabička ovesného nápoje Barista Edition je vyrobena z tekutého ovsa, což znamená, že není příliš sladký ani příliš těžký. Je plně pěnitelný, což dává úplnou kontrolu nad hustotou a texturou Vaší pěny, takže můžete předvést své latte art skillz - promiňte, máme na mysli skills. Každopádně to zkuste a uvidíte sami.

Cože vy nejste barista? Tak to vůbec nevadí. Prostě zahřejte tento ovesný nápoj Barista Edition v nádobě a přitom jej viřte, dokud pěkně nezpění a potom s ním vytvořte latte bez mléka. A pokud milujete Vaši kávu černou, tak ho můžete pít rovnou z krabice, přidat ho do müsli nebo ho použít v kuchyni při vaření. 

Složení:

Ovesná báze (voda, oves 10%), řepkový olej, regulátor kyselosti (fosforečnan draselný), uhličitan vápenatý, fosforečnany vápenatý, jodizovaná sůl, vitamíny (D2, riboflavin, B12)

Minimální trvanlivost do: viz vrchní strana obalu (12 měsíců trvanlivost od data výroby). Skladujte na suchém místě. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 7 dnů.

Parametry a specifikace

TypOvesné
Objem1 l
ZnačkaOatly

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-