OnlyBio Maska na suché a poškozené vlasy Hydra Repair (200 ml) - s aloe a rostlinným keratinem

pošli přes

OnlyBio zahradní potřeby

OnlyBio Maska na suché a poškozené vlasy Hydra Repair (200 ml) - s aloe a rostlinným keratinem

244 Kč
202 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Regenerační maska vytáhne ze šlamastiky všechny vysušené kadeře bez života. Aktivními rostlinnými ingrediencemi nabitá receptura vlasy hloubkově vyživí a obnoví jejich přirozenou sílu. Výtažek z aloe vera hydratuje a společně s blahodárným ricinovým olejem stimulují růst. Příležitost opečovat háro si nenechal ujít ani rostlinný keratin. Pramínky chrání před poškozením, hezky je uhlazuje a prozáří leskem. Kvalitní recepturu masky souhlasně odkývali i v EcoCertu a v Polské dermatologické společnosti, zelená srdce navíc potěší i tuba z recyklovatelného bioplastu.

Za značkou OnlyBio stojí polská firma Laboratorium Naturella. Maximální profesionalita a neustálé vzdělávání se ve svém oboru jsou vepsány hluboko v její DNA. Je totiž zároveň biotechnologickou laboratoří, která se zabývá vývojem a výzkumem. Pečlivě vyvíjí a vyrábí přírodní kosmetiku pro péči o tělo a vlasy dětí i dospělých. U všech produktů garantuje obsah minimálně 99 % čistě přírodních surovin. Ty také z velké míry pochází z lokálních zdrojů. Pyšní se certifikací EcoCert - Cosmos Natural, Vegan Society a zakládají si na unikátní technologii biorafinace surfaktinu z řepky.

Parametry a specifikace

Objem200 ml
ÚčinkyVitalita, Regenerace, Hydratuje vlas, Dodá vlasům pružnost, Dodá vlasům poddajnost, Dodá vlasům lesk
ZnačkaOnlyBio
UžitíMaska na vlasy
Typ vlasůSuché vlasy, Kudrnaté vlasy, Citlivá pokožka, Barvené vlasy

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-