Pákový kávovar VA358 White Eagle 2GR nabízí baristovi možnost používat pokročilé technologie a užívat si moderního designu, aniž by se musel vzdát šance předvést všechny své dovednosti a znalosti v umění výroby espressa. Budoucnost a tradice espresso strojů se mísí na VA358 White Eagle Lever. Více
Pákový kávovar VA358 White Eagle 2GR nabízí baristovi možnost používat pokročilé technologie a užívat si moderního designu, aniž by se musel vzdát šance předvést všechny své dovednosti a znalosti v umění výroby espressa. Budoucnost a tradice espresso strojů se mísí na VA358 White Eagle Leva.
Odsávací systém páky
Pákový systém tohoto profesionálního kávovaru umožňuje manuálně modulovat pre-infuzi pro každou dávku. Když spouštíte páku, horká voda z bojleru namočí kávu. Čím více barista zatáhne za páku, tím delší je fáze před infuzí. Dobrý profesionál čeká na první kapky kávy, než zvedne páku; to znamená, že voda pronikla veškerou kávou. Pro účinnou předběžnou infuzi by tlak vody při vstupu do skupiny neměl překročit 2 bary.
Páka a technologie pro dokonalost v šálku má technické vlastnosti, které nabízejí krémovou a vynikající kávu. Tajemství je v tepelných výměnících, které řídí teplotu vody a optimalizují tak kvalitu extrahované kávy.


Technologie splňuje pákový stroj na espreso
V typických pákových kávovarech je voda, která vstupuje do skupiny, přímo z bojleru, o kterém je známo, že má tlak 1 až 1,2 baru, což odpovídá 120 až 130 °C. V zásadě je to stejná voda použitá pro výrobu páry. Místo toho v zařízení Victoria Arduino VA358 White Eagle, které používá výměníky tepla (i když se jedná o pákový stroj), lze regulovat teplotu vody, aby se optimalizovala kvalita extrahované kávy. V tomto případě, pro vynikající předběžnou infuzi, speciální redukční ventil tlaku snižuje tlak vody, který je obvykle 4 až 6 barů. Díky těmto specifikacím jsou extrakty kávy u VA358 White Eagle Leva obzvláště krémové a nespálené.
Když káva potřebuje vysoký šálek
Konzistentní, spolehlivé, efektivní. Reaguje na nové potřeby kaváren a nabízí možnost používat vysoké šálky a sklenice k uspokojení chuťových zážitků.

Technologie, která zajišťuje maximální teplotní stabilitu espressa
V profesionálním kávovaru hraje teplota nesmírně důležitou roli, protože silně ovlivňuje kvalitu espressa. Stabilní teplota poskytuje vynikající a opakovatelný výsledek. Ale jak? Díky studiím, výzkumům a experimentům, stejně jako práci s nejlepšími baristy, se podařilo najít řešení, které zajišťuje kontrolu každého jednotlivého parametru. Tak se zrodil T3, technologie, která umožňuje baristovi nastavit tři teploty. Co dostaneš? Řízení tepelné přesnosti přívodu vody, které má za následek teplotní stabilitu a nakonec perfektní espresso. K tomu dochází také díky elektronickému systému, se sondami pro teplotu, tlak a PID, které řídí každou proměnnou.
Nová technologie pro napěnění mléka
VA358 White Eagle Leva je také k dispozici se systémem Easycream, technologií, která umožňuje zahřívání a zpěňování mléka podle vašich preferencí, díky inovativní trysce s „tangenciálními otvory“ a systému míchání páry a vzduchu. Tento systém je velmi oceňován řetězci kaváren, protože produkuje krémové mléko, které je voňavé a konzistentní.


Inovativní systém, který zabraňuje popálení
Tepelná izolace zaručuje bezpečnost baristy; a nejen to, ale lepší a snazší čištění, a proto lepší hygiena. Nová tepelně izolovaná tryska „Cool-Touch“ zabraňuje nepříjemným popáleninám a může urychlit čištění kávovaru.
Společnost Victoria Arduino se již od roku 1905 specializuje na výrobu espresso kávovarů té nejlepší kvality. Používá k tomu jak lety ověřené technologie, tak i řadu moderních a inovativních přístupů, které ve výrobě uplatňuje. Všechny kávovary Victoria Arduino jsou vyráběny manuálně, díky čemuž je zaručena originalita a osobitost každého kávovaru, který je vyroben. Velký důraz je také kladen na estetiku samotných produktů. Zakladatel společnosti Pier Teresio Arduino úspěšně skloubil eleganci, styl a prvotřídní kvalitu a společnosti NUOVA Simonelli, pod kterou dnes Victoria Arduino spadá, dodnes patří mezi nejuznávanější firmy na trhu.
Příkon (W) | 3000 |
---|---|
Funkce kávovaru | Výdej horké vody, Nahřívání šálků, Dva šálky najednou, LED osvětlení, Nastavení množství vody, Nastavení teploty, Nastavení tlaku |
Připravované nápoje | Americano, Horká voda na čaj, Lungo, Caff? latte, Espresso, Cappuccino, Teplé mléko |
Cappuccino na jeden stisk | ne |
Mlýnek zrnkové kávy | ne |
Dávkování | Nastavitelné |
Tlak (bar) | 9 |
Velikost bojleru (l) | 14 |
Počet hlav | 2-páka |
Denní kapacita kávovaru | 350 |
Do | Hotelu, Restaurace, Cukrárny, Kavárny, Espresso baru |
Základní funkce | Parní tryska |
Zdroj vody | Přímý přívod vody |
Bojler | Single bojler |
Čerpadlo | rotační |
Napětí | 230V, 380V |
Štítek | Italský, Kvalitní, Premium, Retro |
Počet bojlerů | 1 |
Příkon (W) | 3000 |
---|---|
Funkce kávovaru | Výdej horké vody, Nahřívání šálků, Dva šálky najednou, LED osvětlení, Nastavení množství vody, Nastavení teploty, Nastavení tlaku |
Připravované nápoje | Americano, Horká voda na čaj, Lungo, Caff? latte, Espresso, Cappuccino, Teplé mléko |
Cappuccino na jeden stisk | ne |
Mlýnek zrnkové kávy | ne |
Dávkování | Nastavitelné |
Tlak (bar) | 9 |
Velikost bojleru (l) | 14 |
Počet hlav | 2-páka |
Denní kapacita kávovaru | 350 |
Do | Hotelu, Restaurace, Cukrárny, Kavárny, Espresso baru |
Základní funkce | Parní tryska |
Zdroj vody | Přímý přívod vody |
Bojler | Single bojler |
Čerpadlo | rotační |
Napětí | 230V, 380V |
Štítek | Italský, Kvalitní, Premium, Retro |
Počet bojlerů | 1 |