Cena

79 - 1448 Kč

Porcelán  (25 produktů)

Dopřejte si lahodnou chuť kávy ve spojitosti s krásným porcelánovým nádobím. Vyberte si svůj oblíbený hrneček, šálek i s podšálkem či porcelánový termohrnek. Vychutnejte si espresso, latté či cappucino v porcelánovém kávovém servisu. Pro ten nejlepší požitek a chuť kávy si také pořiďte zrnkovou kávu, pákový kávovar, překapávač, french press, termoláhevfiltrovací systém pro zdravější vodu a ekologický čističChcete spojit porcelánové nádobí s propagací vaší kavárny?

Jak si vybrat tu správnou velikost hrnečku?

Záleží na tom, jakou kávu si chystáte připravit. Pokud jste milovníky silného espressa, postačí vám hrneček v nejmenší velikosti a to je šálek o objemu 70 ml. Ten se výborně hodí také na espresso doppio, či espresso macchiato s mléčnou pěnou. Připravujete si lungoflat white či cappuccino? Hrneček o velikosti 140/150 ml bude tou nejlepší volbou. Ve vaší kavárně mají hosté v oblibě lattébatch brew a nebo poctivé americano? 200 ml šálek vašim hostům udělá neskutečnou radost.

 

Chcete spojit lahodnou kávu s propagací?

Šálky s logem jsou výbornou bezplatnou reklamou. V dnešní době sociálních sítí je hrneček s logem nejlevnější propagací. Zákazníci si totiž rádi fotí svou oblíbenou kávu v designovém hrnečku a uveřejňují to na internetu. Ostatní uživatele to pak vidí a hle, je tady propagace, která vás vlastně skoro nic nestojí. Tak proč toho nevyužít. S našimi šálky si vytvořte to nejkouzelnější kavárenskou atmosféru, kterou budou vaši zákazníci zbožňovat.