Prana Chai Original Blend 250g

pošli přes

Prana Chai zahradní potřeby

Prana Chai Original Blend 250g

Australská směs na lahodné chai latte. Směs obsahuje voňavé a kvalitní koření, čaj a med. Všechny suroviny jsou přírodní. Vyzkoušejte místo kávy, voňavé chai latte a uvidíte, že se do něho ihned zamilujete. Posaďte se do svého oblíbeného křesla vypijte si šálek chai latte v klidu a pohodlí.  Více informací

463 Kč
383 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Směs Prana chai na chai latte 250 g | Lázeňská káva

Lahodné Chai latté

Oblíbená australská směs na lahodné chai latte s voňavým kořením, čajem a medem. Všechny suroviny jsou přírodní, bez zbytečných příměsí a pečlivě vybírané od kvalitních dodavatelů. Stačí smíchat s trochou horké vody a vaším oblíbeným mlékem. Chai latte výborně chutná s rostlinnými mléky, jako je například kokosové nebo sójové. Vytvořte si doma orient a vychutnávejte si čisté blaho ve vašem oblíbeném šálku.

Složení: med, černý čaj, skořice, kardamom, hřebíček, kořen zázvoru, pepř, anýz, sůl.

Jak připravit dokonalé chai latte

Připravte si svůj oblíbený hrneček. Dejte 20g Prana Chai směsi bylin a medu do malého rendlíku, zalijte vroucí vodou cca 60 ml a nechte luhovat cca 1 - 2 min. Přidejte živočišné nebo rostlinné mléko cca 300ml a ohřejte v rendlíku nebo tryskou od kávovaru. Přeceďte přes sítko, poprašte skořicí a podávejte. Tip: zkuste mléko předtím trochu našlehat.

Letní chai latte

Máme pro vás ještě jeden recept na letní chai latte, když potřebujete během horkého dne zchladit. Dejte 100g směsi na 1 litr mléka, nejlépe do french pressu nebo jiné nádoby. Umístěte mléko a Prana Chai do lednice na 4-5 hodin. Přeceďte a udržujte v chladu. Podávejte s kostkami ledu.

Směs Prana chai na chai latte 250 g | Lázeňská káva

Parametry a specifikace

ZnačkaPrana Chai
Typsypaný
Balení250 g
Druh čajeChai latte
IngredienceKoření, čaj, med
Počet porcí5

další ze stejné kategorie

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-