Preserve Dětský zubní kartáček (soft) - růžový - z recyklovaných kelímků od jogurtů

pošli přes

Preserve zahradní potřeby

Preserve Dětský zubní kartáček (soft) - růžový - z recyklovaných kelímků od jogurtů

136 Kč
112 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

V Preserve vytvořili zcela jedinečný dětský zubní kartáček - jako jediný na trhu je vyrobený ze 100% recyklovaného polypropylenu z kelímků od jogurtů. Měkké štětinky jsou však z (nového) nylonu. Při jeho vývoji firma Preserve spolupracovala s dentálními specialisty tak, aby skvěle fungoval a výborně čistil zuby. Rukojeť má speciální tvar, aby se dobře držela dětským rukám. Kartáček je vhodný pro děti od 2 do 8 let.

Firmu Preserve založil ve Spojených státech Eric Hudson s cílem vyrábět krásné, užitečné a praktické výrobky výhradně ze 100% recyklovaných plastů. Skrz projekt Gimme 5 sbírají a znovu zpracovávají již jednou použitý polypropylen (PP #5), například z kelímků od jogurtů, a vyrábějí z něj nové věci.
Preserve je certifikovanou společností B Corp, což je celosvětová iniciativa, která definuje principy moderního environmentálně a sociálně zodpovědného podnikání. Skrz volný trh tak řeší nejaktuálnější problémy v sociální oblasti či v ochraně přírody. 

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-