Menstruační vložky a tampony 

Každý měsíc se objevují u žen stejné problémy. Samozřejmě až na určité výjimky. Jak správně tušíte, řeč bude o menstruaci a potřebných pomůckách. 100% přírodní menstruační tampony a menstruační vložky jsou vyráběny ze 100% BIO bavlny. Jejich výroba je naprosto ekologická a hygienické potřeby neobsahují ani hnojiva či pesticidy. Nevyhovují vám tampony ani vložky? Vyzkoušejte menstruační kalíšky, menstruační kalhotky a intimní mycí gely pro maximální hygienu a péči! Vybíráme pro vás přírodní kosmetiku s maximální láskou a péčí k vám i přírodě!

 

 

Jak se chránit při menstruaci?

Nejedná se zrovna o období, při kterém by žena jásala radostí, že se opět dostavily menstruační bolesti. Přirozeně výjimkou by bylo být jedině to, že by nastala obava, zdali není žena těhotná, když po těhotenství netouží. To by poté byl jiný pohled na situaci a vložky by se vybíraly s radostí. Nicméně v opačném případě se za pár měsíců bude moci vybavit jiným materiálem, což jsou poporodní vložky. V současné době je skutečně pestrý výběr jak vložek, tak tampónů a každá si může zvolit to, co jí bude nejvíce vyhovovat pro její pohodlí. Nezapomeňte během vašich dní na důkladnou intimní hygienu, pro maximální komfort při menstruaci.

 

 

Jaké menstruační vložky a tampony si vybrat?

Dámské vložky by měly v první řadě poskytnout jistotu, že krev neproteče a nestane se tak nějaká nepříjemná nehoda. Přece jenom uznejte, že červená krev na bílých kalhotách není moc nenápadná. Menstruační vložky jsou z různého materiálu i provedení. Ideální verze na sport, noční i denní použití. Perfektní práci odvedou bylinné vložky, kdy nedochází k prosakování ven, ale skvěle a především rychle umožní tekutině proniknout dovnitř, čímž je tato intimní část stále suchá a čistá.