Cena

68 - 82598 Kč

Příslušenství kávovarů  (71 produktů)

V příslušenství do kávovarů naleznete praktický sortiment k vašemu kávovaru. Díky ní si zvětšíte baristickou výbavu, zefektivníte přípravu kávy a vychutnáte si to nejlahodnější espresso nebo cappuccino během okamžiku. Vyberte si například z nahřívače šálků, konvic na kávu i čaj, napěňovačů mléka na hustou a krémovou pěnu, lednic i odklepávačů a ostřiků na skleniceJaké příslušenství ke kávovarům si vyberete?

Jaké příslušenství ke kávovarům nabízíme?

Portafilter k pákovému kávovaru  uvítají všichni baristé, kteří potřebují zhotovit dvě kávy najednou. Singl portafilter na jednu kávu vyměníte za dvojitý portafiltr, který vám uvaří hned dvě espressa najednou. 

Napěňovač mléka yužijete tehdy, pokud nemáte automatický kávovar, který by vám mléko sám a bez práce vyšlehal. Pokud jste vlastníkem manuálního kávovaru nebo třeba moka konvičky, vyšlehejte mléko napěňovačem a vychutnejte si lahodné latté.  

Odklepávač na kávu vám usnadní úklid a manipulaci s již extrahovanou kávou. Po extrakci kávy ji totiž můžete pohodlně ze své páky vyklepnout a pak celý odklepávač vysypat do koše. 

K dalšímu příslušenství které využijí hlavně kavárny, hotelové provozy a ostatní gastro zařízení patří lednice a nahřívače šálků. Ocení je hlavně provozovatelé restaurací, hotelových zařízení, kaváren a ostatních gastro zařízení, které chtějí podávat lahodnou praženou kávu

Co uvítáte, pokud si chcete otevřít svou kavárnu?

K dalšímu příslušenství které využijí hlavně kavárny, hotelové provozy a ostatní gastro zařízení patří lednice a nahřívače šálků. Ocení je hlavně provozovatelé restaurací, hotelových zařízení, kaváren a ostatních gastro zařízení, které chtějí podávat lahodnou praženou kávu