Hnojivo PROFÍK na modré hortenzie 500ml

pošli přes

Forestina zahradní potřeby

Profík na modré hortenzie 500ml

Speciální hnojivo pro modré hortenzie, které pomáhá výrazně ovlivnit jejich vybarvení. Hnojivo obsahuje hliník. Více informací

122 Kč
101 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Profík na modré hortenzie

Hnojivo Profík určený ke hnojení modrých hortenzii. Hnojivo obsahuje vyvážený poměr všech potřebných živin, které modré hortenzie potřebují. Hliník obsažený v hnojivu je důležitý pro dosažení modrého vybarvení květu.

Hnojivo obsahuje vyvážený poměr všech potřebných živin, které jsou potřebné k výživě modrých hortenzií. Hliník obsažený v hnojivu je důležitý pro dosažení (udržení) modrého vybarvení květů. Aby rostlina udržela modré zbarvení je třeba rostliny pěstovat v substrátech s nízkou pH (pH 3,5-4), tj. například substrát pro rododendrony, borůvky nebo jiné druhy speciálních substrátů.

Dávkování Profíka

Roztok se připravuje smícháním 30 ml hnojiva (po okraj naplněná 2 víčka) s 1 l vody. Rostliny hnojíme 2 - 3x měsíčně v době vegetace (duben až září). V zimním období nepřihnojujeme.

Parametry a specifikace

Původchemický
PrvkyNPK
PředhnojenýNPK
Skupenstvítekuté
Šířka výrobku7.5 cm
Výška výrobku21.0 cm
Hloubka výrobku3.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-