Rancilio Silvia E černý pákový kávovar
+ doprava zdarma

Špičkové domácí espresso nebo sametové cappuccino? Pákový kávovar Rancilio Silvia E vám v tomto případě bude skvělým parťákem. Slušet mu to bude jak v domácím espresso koutě, tak i ve vaší kanceláři. Více informací

20 470 Kč
16 917 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Černý domácí pákový kávovar Rancilio Silvia E

Domácí kávovar profesionálních vlastností

Kávovar Rancilio Silvia V6 je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších cenově dostupných kávovarů na světě. Firma Rancilio se specializuje na výrobu profesionálních kávovarů a tento model je jediným domácím kávovarem, který tato značka vyrábí. Proto se jedná o skutečně špičkový kávovar, do jehož výroby se promítla veškerá odbornost a zkušenost, nabitá při výrobě kávovarů pro profesionální provozovny. Domácnostem a kancelářím se tak otevřela možnost vychutnat si perfektní a bezchybnou kávu jako od profesionála, připravenou v domácích podmínkách.

Žádné plýtvání elektřiny

Nový model Rancilio Silvia E má zabudovanou funkci úspory energie. Ta zajišťuje, že kávovar nespotřebovává zbytečně mnoho energie a sám se vypne po 30 minutách bez použití. Během této doby se však snadno zahřeje, a tak na druhé espresso nemusíte dlouho čekat. (Model Rancilio Silvia M se musí vypínat manuálně.)

Robustní portafilter pro dokonalé espresso

Domácí kávovar Rancilio Silvia je tvořen profesionální výbavou, jako je 58mm mosazná hlava a mohutný 580g portafilter. Robustní upínací zařízení zajistí, že portafilter pevně drží a nevypadne. I přesto, že je rukojeť portafilteru masivní, padne skvěle do ruky a dobře se s ní manipuluje.

Výborné tepelné vlastnosti a dlouhá životnost díky nerezové oceli

Jeho 300ml mosazný boiler nabízí vyjímečné tepelné vlastnosti a jeho výkon je dostačující pro střední domácí i kancelářské využití. Vedle bojleru zmíníme nádržku na vodu objemu 2l, díky které nemusíte mezi jednotlivými kávami často doplňovat vodu. Dlouhou životnost zajišťuje nerezová ocel, ze které je tělo kávovaru vyrobeno. Nerezový rám je osazen mohutnými nerezovými kryty, které zajistí vysokou odolnost kávovaru. Našlehání mléka bude hračkou, díky nerezové parní trysce na kloubu, který umožňuje pohyb všemi směry.

Bezpečné používání kávovaru

Kávovar Rancilio Silvia je opatřen také bezpečnostními prvky. Třícestný ventil, díky němuž je čištění portafiltru hračkou, je stejný jako ten, který se dává do profesionálních kávovarů. Po uvaření kávy zcela přeruší přívod vody, což zamezí odkapávání horké vody a eliminuje případné opaření. Tři termostaty zaručují další ochranu tím, že nepřetržitě monitorují teplotu espressa, páry a bojleru. Dramaticky tak snižují riziko přehřátí kávovaru. Všechny tyto vlastnosti dávají dohromady kávovar, jednoduše použitelný v domácích podmínkách, na který nedáte dopustit.

Černý domácí pákový kávovar Rancilio Silvia E
Černý domácí pákový kávovar Rancilio Silvia E

Jednoduché ovládání kávovaru za pomocí pár tlačítek

Kávovar Rancilio Silvia E má 4 spínače. Spínač se dvěma led indikátory slouží k zapínání a vypínání kávovaru. První ze tří spínačů nad sebou je určený k přípravě espressa, druhý je spínač pro horkou vodu a třetí je spínačem páry.

Nejlepší espresso díky Ranciliu

Domácí kávovar Rancilio Silvia E se právem stal jedním z nejlepších kávovarů ve své cenové kategorii a časem si získal mnoho spokojených zákazníků. Tento stylový kávovar je vyroben z těch nejlepších materiálů, díky kterým servíruje ty nejlepší šálky espressa. Pro to správné výsledné espresso je však třeba kávovar vhodně ovládat a používat perfektně namletou čerstvou kávu. Jen tak si dokážete vychutnat správně připravené poctivé espresso. 

Parametry a specifikace

BarvaČerná
MateriálNerezová ocel
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyne
Zásobník vody (l)2
Čerpadlovibrační
Počet hlav1-páka
Velikost bojleru (l)3
Denní kapacita kávovaru40
Cappuccino na jeden stiskne
Počet bojlerů1
Napětí230V
Příkon (W)1150
Základní funkceParní tryska
Funkce kávovaruNastavení množství vody, Dva šálky najednou, Manuální čištění
Připravované nápojeCaffè latte, Americano, Espresso, Teplé mléko, Cappuccino, Lungo
BojlerSingle bojler
ŠtítekItalský, Malý, Standard
DávkováníManuální
DoDomácnosti, Kanceláře
Zdroj vodyZásobník
Šířka výrobku23.5 cm
Výška výrobku34.0 cm
Hloubka výrobku29.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-