Saeco Idea Cappuccino Restyle
+ doprava zdarma

Nový desing Idea Restyle s prvky tradičního estetického vzhledu spojené minimalistickým a moderním přístupem, přeměňuje tradiční profesionální kávovar na dokonalý stroj, který lze umístit kdekoliv, od intenzivních stravovacích zařízení až po moderní a elegantní hotely. Více informací

130 815 Kč
130 815 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Idea Restyle je dokonalým mixem kvality a výkonu. Strojem, který si zachoval účinnost předchozí verze a který vylepšuje všechna prostředí, kde je kromě praktičnosti vyžadována také vysoká estetika.

Tak krásný a spolehlivý, jak očekáváte

Jeho vzhled je vysoce estetický a kávovar je velmi praktický, splyne s každým prostředím a přece na sebe upozorní.  Možnost připojení různých modulů je vítaná funkce, umožňuje automatickému, profesionálnímu kávovaru být flexibilní a zefektivnit rychlost přípravy kávového nápoje.

Zaručená kvalita

Kvalita tohoto kávovaru pochází z použití kvalitních materiálů, jako je nerezová ocel, a moderního řešení. Před zahájením výroby Idea Restyle se prováděla hloubkový a intenzivní průzkum v řadách zákazníků. Dále následovala celá řada technologických inovací a soustředili se na desing celého automatického, profesionálního kávovaru Idea Restyle.

Snadná volba - Just One Touch

Technologicky a hlavně uživatelsky přívětivý kávovar, jako všechny profesionální stroje společnosti Seaco. 3,5 ”barevný displej s podsvíceným menu a ergonomickým zahnutím Vám urychlí a zpříjemní výběr nápoje.

Můžete zde programovat a nastavovat svůj nápoj. Možnost vyloučení některých nápojů prostřednictvím programování nápojového menu lze kávovar používat na samoobslužném základě. Je to vynikající řešení pro místa s vysokou intenzitou prodeje a usnadňuje obsluhu. 

Evoluce přechází v revoluci

Omezeni jste jen vlastní představivostí! Kávovar lze naprogramovat v mnoha ohledech a každý recept je možný. Kombinace ingrediencí a možnost používat různé funkce najednou vytváří pro uživatele neomezený prostor představivosti. Vytvořte si recepty podle Vašeho vkusu. Má první se napěnit mléko a do něj teprve káva nebo první káva a potom mléko?

Idea Restyle Cappuccino

Není nic dokonalejšího na světě než cappuccino se sametovou pěnou na povrchu. Smícháním mléka a espressa vznikl nápoj téměř božský!

Velikostní údaje:

Váha: 56,7 kg
Rozměry: 410 x 720 x 545 mm (š x v x h)

Kapacita zásobníku

1 nádoba na kávová, kapacita 1-2,1 kg
1 mlýnek

Nezávislý okruh

Kávovar disponuje nezávislým okruhem pro horkou vodu, přípravu kávy a parou pro trysku. Můžete využívat všechny funkce najednou.

Možnosti nastavení

Možnost použít předem namletou kávu, lze vybírat až z 12 nápojů na displeji. Je zde jednoduché programování nápojů - množství, intenzita, způsob přípravy. Výkonný Cappuccinator!

Idea Restyle  Duo

Pro milovníky kávy, kteří mají rádi na výběr. Mohou zde zvolit ze dvou variant kávových zrn. Dvě nádoby na zrna s mlýnky pro každý zásobník zvlášť je ideální pro náročné. Můžete si zde zvolit nejen kávový nápoj, ale i z jakých zrn má být připraven.

Velikostní údaje:

Váha: 58,9 kg
Rozměry: 410 x 720 x 545 mm (š x v x h)

Kapacita zásobníků

2 nádoby na zrnkovou kávu, každá nádoba má kapacitu 1 - 1,2 kg. dohromady tedy 2 - 2,4 kg
2 mlýnky

Náročná objednávka?

Profesionální, automatický kávovar disponuje 3 nezávislými okruhy pro horkou vodu, páru a přípravu kávy. Lze připravovat vše najednou a zákazníci budou spokojeni.

Upravte si nastavení podle sebe

Nastavte kávovar podle sebe. Vyberte třeba možnost použití předem namleté kávy, nebo dokonce programujte kávové nápoje podle Vaší fantazie. Můžete navolit 12 nápojů, které se budou zobrazovat na displeji a urychlí výběr v samoobslužném koutku. 

Nápoje jsou připravovány na jeden dotek a výkonný a rychlý Cappuccinator přivede Váš nápoj k dokonalosti!

Idea Restyle Power Steam

Mějte šlehání mléka pod maximální kontrolou. Má velké možnosti díky nastavitelnosti šlehání mléka a výbornému espressu.

Velikostní údaje:

Váha: 54 kg
Rozměry: 410 x 720 x 545 mm (š x v x h)

Kapacita zásobníku

1 nádoba na zrnkovou kávu, 1 - 1,2 kg zrnkové kávy
1 mlýnek

3 okruhy

Tato dovednost umožňuje kávovaru připravovat horkou vodu, kávu a páru v jeden okamžik. Je to velmi efektivní při náročných objednávkách a také se Vám naskytne pohled na plně zaneprázdněný a nádherný kávovar.

Parní tryska

Je zde nastavitelná a dále pracuje automaticky. Můžete korigovat její rychlost, teplotu a výdej.

Nelíbí se Vám nastavení?

Nevadí. Kávovar můžete programovat v mnoha ohledech! Chcete používat předem namletou kávu? Nevyhovuje Vám nabídka 12 nápojů na displeji, změňte ji. Upravte si množství nápojů, vytvořte nové npoje, nechte sou představivost vést Vaše kroky v nastavení. Výkonný Cappuccinator je samozřejmostí a nápoje se připravují rychle díky funkci One Touch

Vytvořte si svůj styl

Nové ploché strany Vám dávají možnost přizpůsobit si styl automatického, profesionálního kávovaru Idea Restyle přesně podle Vašich potřeb a prostoru, který je Vám k dispozici.

   

Přizpůsobení

Nové rozměry a hlavně ploché strany z něj dělají společníka nejen do rušných kanceláří, ale také do pohostinství. Lze k němu, díky plochým stranám,  připojit modul na mléko či pro nahřátí šálků. Není nutné cokoliv rozebírat nebo používat speciální soupravy příslušenství. Můžete sestavit kávovary do sestavy podle Vašich potřeba a možností prostoru.

Idea Restyle Milk

Chladící jednotka udržuje mléko chladné a čerstvé, ideální pro okamžité šlehání. Díky nižší teplotě mléka je našlehaná pěna krásně jemná a sametová. Teplotu lze nastavit na termostatu a kontrolovat na displeji. 

Technické údaje

  • Rozměr: 410 x 650 x 545 (š x v x h)

  • Hmotnost: 38 kg

  • Objem chladícího prostoru: 8 L

  • Rozsah nastavení teploty: - 15 °C - 8 °C

  • Příkon: 230 W

  • Napájení chladící jednotky: 70 W

Idea Restyle Cups

Výborný pomocník pro nahřátí až 45 šálků s potřebou minimálního prostor.  Je vhodný pro místa vyžadující rychlou a častou přípravu kávy. Vybaven zásuvkou pro příslušenství.

Technické údaje:

  • Rozměr: 410 x 650 x 545 mm (š x v x h)

  • Váha: 32,5 kg

  • Materiál košíku: nerezová ocel

  • Příkon: 320 W

  • Počet kosíků: 2 - pro 45 šálků

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
ZnačkaSaeco
MateriálKov
Tlak (bar)15
Mlýnek zrnkové kávyano
Zásobník kávy (g)1200
Šlehač mlékaautomatický
Displejano
Čerpadlovibrační
Denní kapacita kávovaru200
Cappuccino na jeden stiskano
Napětí230V
Příkon (W)3300
Základní funkceMléčný systém, Mlýnek na kávu, Parní tryska
Funkce kávovaruAutomatický systém čištění, Displej, Dva šálky najednou, Nastavení hrubosti mletí, Nastavení množství kávy, Nastavení množství vody, Nastavení teploty, Nastavení výšky výpusti, Odvápňovací program, Počítadlo káv
Typ kávovaruAutomatický
Připravované nápojeAmericano, Caffè latte, Espresso, Horká voda na čaj, Lungo, Teplé mléko, Cappuccino
ŠtítekItalský, Standard
DávkováníNastavitelné
DoCukrárny, Hotelu, Kanceláře, Restaurace
Zdroj vodyPřímý přívod vody
Šířka výrobku41.0 cm
Výška výrobku72.0 cm
Hloubka výrobku54.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-