Hnojivo SILVA TABS na jahody 250g

pošli přes

SILVA TABS Jahody 250g

Vysoký obsah všech živin potřebných pro krásné a zdravé rostliny, rychlá regenerace sazenic po výsadbě, rovnoměrná výživa po dobu 12 měsíců nebo Snadné a přesné dávkování - to jsou výhody SILVA TABS! Více informací

122 Kč
101 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

SILVA TABS pro jahody 

Hnojivo s vysokým obsahem stopových prvků a ureaformu. Rostlinám dodá potřebné živiny k jejímu růstu. Podporuje výborný zdravotní stav rostlin a rychlou regenraci sazenic po vásadbě. Tvoří bohatý kořenový systém kolem tablet. Hnojivo je velice výhodné. Živiny jsou efektivně využity přímo do kořenového systému hnojené rostliny. Nehnojí se okolní plevel. Hnojivo se nevyplavuje vodou, neboť obsažené živiny v ní rozpouštějí pouze pomalu, nedochází ke snadnému předávkování. Rovnoměrná výživa je po dobu 6 až 12 měsíců.

Dávkování Silva Tabsů

Hnojení při výsadbě se provádí do úrovně kořenů na dno výsadbové jamky, aby se kořeny nedotýkaly tablet. Po vsáknutí vody do půdy se vloží do výsadbové jamky sazenice jahodníku, okolní zeminou se zahrne a půda kolem rostliny zhutní. Poté se jahodník zaleje.

Přihnojení jahodníku (březen - květen) se aplikují 2 kusy tablet, a to mělce pod povrch půdy na okraj původní výsadbové jamky v řádku mezi každou sazenici. Nejblíže se tablety kladou do vzdálenosti 6 cm od sazenice, nejdále do vzdálenosti 8 cm. Jahodník se po aplikaci zalije.

Balení obsahuje 25 tablet.

Parametry a specifikace

Původchemický
PrvkyHOŘČÍK, NPK
Skupenstvítabletové
Šířka výrobku11.0 cm
Výška výrobku18.5 cm
Hloubka výrobku5.8 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-