Hnojivo SILVA TABS na jehličnany 250g

pošli přes

SILVA TABS Jehličnany 250g

Vysoký obsah všech živin potřebných pro krásné a zdravé rostliny, rychlá regenerace sazenic po výsadbě, rovnoměrná výživa po dobu 12 měsíců nebo Snadné a přesné dávkování - to jsou výhody SILVA TABS! Více informací

122 Kč
101 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

SILVA TABS pro jehličnany

Hnojivo s obsahem ureaformu, hořčíku a stopových prvků, které mají vysoký obsah všech živin pro krásné a zdravé rostliny. Hnojivo neobsahuje chlorid. Rovnoměrná výživa po dobu 6 až 12 měsíců. Výživa každé rostliny je maximální.

Dávkování Silva Tabsů

Tablety se aplikují na povrch půdy nebo do úrovně kořenů na okraj výsadbové jamky. Vzdálenost tablet od kmene rostliny odpovídá průmětu obvodu koruny na půdu. Nejblíže se tablety kladou do vzdálenosti 15 cm od kmene, nejdále do vzdálenosti o 10 cm větší, než je průmět obvodu koruny na půdu.

V nádobách se tablety aplikují pod nebo nad kořenový systém rostliny na okraj nádoby v množství 10 g (1 tableta) na 1 l zeminy tak, aby se kořeny rostliny nedotýkaly tablet.

Optimální doba hnojení březen až červenec. Při jarní výsadbě lze tablety aplikovat k sazenicím ještě v témže roce. Velmi účinné je přihnojování sazenic v roce následujícím po výsadbě.

Dávkování

průměr koruny 25 cm = 4 tablety

průměr koruny 50 cm = 8 tablet

průměr koruny 75 cm = 12 tablet

Parametry a specifikace

Původchemický
PrvkyNPK, HOŘČÍK
Skupenstvítabletové
Šířka výrobku11.0 cm
Výška výrobku18.5 cm
Hloubka výrobku5.8 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-