Hnojivo SILVA TABS na lekníny 250g

pošli přes

SILVA TABS Lekníny 250g

Speciání pomalu rozpustné hnojivo v tabletách určené pro dlouhodobé individuální hnojení a přihnojování leknínů a ostatních vodních rostlin. Více informací

122 Kč
101 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Silva Tabs k hnojení leknínů a ostatních vodních rostlin 

pomalu rozpustné hnojivo v tabletách určené pro dlouhodobé individuální hnojení a přihnojování leknínů a ostatních vodních rostlin. Živiny z tablet se uvolňují do půdy po dobu několika měsíců, což zabezpečuje rovnoměrnou výživu během celé této doby.

Dávkování Silva Tabs lekníny

Tablety se aplikují pod kořenový systém rostliny tak, aby se kořeny rostliny nedotýkaly tablet a nebyli v jejich bezprostředním dosahu. Na dno nádoby se navrství a stlačí vlhký pěstební substrát. Podle objemu nádoby (substrátu) se po jejim obvodu do vzdálenosti minimálně 10 - 15 cm od oddenku rostliny rozloží na vytvořenou vrstvu symetricky tablety.

Poté se tablety převrství substrátem a vrstva stlačí. Kořeny rostliny se rozloží po substrátu, zasypou a tlakem ruky se vrchní vrstva opět opatrně zhusní. Při tom se musí postupovat opatrně, abychom kořeny a oddenky nerozmačkali vyvinutým tlakem. Na povrch osazené nádoby se nanese vrstva jílu, štěrku nebo drobných kamenů jako ochrana před vyplavováním substrátu a před rozrýváním rybami. Doba vhodná výsadby, přesazování a hnojení leknínů je březen - srpen.

Parametry a specifikace

Původchemický
PrvkyHOŘČÍK, NPK
Skupenstvítabletové
Šířka výrobku11.6 cm
Výška výrobku18.5 cm
Hloubka výrobku5.8 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-