Sopečný aroma difuzér
+ doprava zdarma

Proměňte svůj domov v romantické a ozdravné místo díky sopečnému difuzéru! Nechte se unášet realistickými efekty sopečného dýmu a šlehajících plamenů a pro dosažení mimořádně luxusního zážitku do něj přidejte svůj oblíbený esenciální olej. Více informací

1 799 Kč
1 487 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 28.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Sopečný aroma difuzér | 360 ml 

Tento difuzér se světelným efektem LED vám okamžitě zlepší náladu, uleví od stresu a zkvalitní spánek. Dá se použít na nejrůznějších místech, je vhodný jak do domácnosti, tak do kanceláře, do tělocvičny při cvičení jógy, do masážních salónů a dalších míst. Díky velmi tichému režimu tlumení hluku a funkci automatického vypnutí budete mít jistotu, že si dopřejete zasloužený odpočinek a zlepšíte kvalitu spánku v pohodlí vašeho domova.

Sopečný a plamenný režim

Sopečný režim vypouští kouř připomínající dým vycházející ze sopky, zatímco plamenný režim dokáže pomocí LED světel napodobit efekt plamene. Vznikne tak dokonalý vizuální efekt. 

Dvě světlé varianty

Na výběr je ze dvou druhů barev osvětlení, a to z červené a modré. Můžete pomocí nich vytvářet různé efekty podle aktuální nálady a příležitosti.

Ultra tichý chod a funkce automatického vypnutí

Velmi tichý zvuk o síle 30 decibelů přispívá ke zklidnění, uvolnění od stresu a kvalitnějšímu spánku. Difuzér se zároveň automaticky vypne, jakmile v něm dojde voda, a díky tomu je zcela bezpečný a spolehlivý.

Lehce přenosný a univerzální 

Díky skladnému, praktickému a malému provedení je tento difuzér velmi snadno přenosný, dokáže zlepšit jak kvalitu vzduchu v domácnosti, tak i snížit suchost v ložnici. Skvěle se hodí do domácnosti, kanceláře, do tělocvičny nebo jako originální dárek pro vaše přátele, rodinu či blízké.

Parametry a specifikace

Objem360 ml
BarvaBílá
MateriálPlast
Hmotnost400 g
FunkceAroma difuzér, Automatické vypnutí, Efekt plamene, Noční světlo, Sopečný kouř
Provozní doba20 hodin
Balení obsahujeDifuzér, USB kabel, Uživatelská příručka
Výkon10 W
Zdroj napájeníElektrický kabel
Rozměry13,8 cm x 10,8 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-