Hořká sůl MINERAL 2,5kg

pošli přes

Sůl hořká 2,5kg/FO

Hnojivo v krystalické formě umožňuje hnojením na list rychle odstranit příčiny akutního nedostatku hořčíku v rostlinách. Tím zamezuje žloutnutí a hnědnutí listů, což je typickým projevem právě nedostatku hořčíku v rostlinách. Balení 2,5 kg. Více informací

180 Kč
149 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Sůl hořká - síran hořečnatý k hnojení širokého spektra rostlin

Hořká sůl je hořečnaté hnojivo určené k hnojení zeleniny, rychlené zeleniny, ovocných stromů a keřů, ale i chmele, vinné révy a okrasných jehličnanů.

Dodává rostlinám tolik potřebný hořčík, který je základní stavební látkou listové zeleně. Nedostatek hořčíku má za následek žloutnutí listů, resp. hnědnutí jehličí, sníženou plodnost rostlin a jakost plodů.

Dávkování Hořké soli

Použití hnojiva není časově omezeno - celoroční. Hnojivo se stejnoměrně rozhodí v dávce asi 50 g na 1 m2 a poté lehce zapraví do půdy (tato dávka je dostačující i pro malé stromky a keře).

Pro listové hnojení doporučujeme 5 - 15 g na 1 litr vody. Zálivku nebo postřik provádíme v ranních nebo večerních hodinách, kdy sluneční záření není tak silné. Při silných příznacích nedostatku hořčíku může být uvedené dávkování až zdvojnásobeno.

Parametry a specifikace

PrvkySÍRA, HOŘČÍK
Původchemický
Skupenstvíkrystalické
Šířka výrobku20.0 cm
Výška výrobku5.0 cm
Hloubka výrobku39.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-