Svícnový aroma difuzér

Vytvořte si klidný, útulný a příjemný domov s tímto malým a přenosným difuzérem připomínající tvar svícnu. Více informací

1 039 Kč
859 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 28.04

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Svícnový aroma difuzér

Tento aroma difuzér se dá použít jako zvlhčovač vzduchu, aromatický difuzér, noční lampička nebo dekorace. Tento difuzér dokáže účinně a spolehlivě rozptylovat uklidňující chladivou páru bez jakýchkoliv nepříjemných zvuků jakými jsou hučení, šumění nebo pískání.

Design v imitaci svícnu

Hřejivé žluté světlo uzavřené v průhledném obalu připomínající tvar svícnu se skvěle hodí jako doplněk do vaší domácnosti. Díky tomuto hřejivému a příjemnému světlu se snadno uvolníte od stresu a zlepšíte si náladu.

Tichý chod

Tento difuzér vám bude dělat tichou společnost celou noc, zvlhčí suchý vzduch a díky tichému chodu vás nebude rušit při spánku.

Funkce automatického vypnutí

Difuzér se automaticky vypne, jakmile v něm dojde voda, a díky tomu je zcela bezpečný a spolehlivý. Vy se tak můžete soustředit na své povinnosti a nemusíte se starat o jeho chod. Jakmile v něm dojde voda, přestane pracovat, což z něj dělá naprosto bezpečný a spolehlivý produkt.

Navozuje lepší náladu

Hřejivé světlo svíčky vyzařující přes průhledný kryt a plameny, kterých se můžete dotknout, navozují příjemnou večerní atmosféru. Přidejte do něj několik kapek svého oblíbeného esenciálního oleje, jehož vůně se začne okamžitě uvolňovat a vy se tak zbavíte pracovního vypětí, uvolníte se a zlepšíte svou pracovní výkonnost.

Parametry a specifikace

Objem120 ml
BarvaČerná
Výkon4,5 W
MateriálPlast
Hmotnost272 g
FunkceSvětelný efekt svíčky, Noční světlo, Automatické vypnutí, Aroma difuzér
Provozní doba8-12 hodin
Balení obsahujeUživatelská příručka, USB kabel, Difuzér
Zdroj napájeníElektrický kabel
Rozměry15 cm x 9,5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-