Tierra Verde Prací soda (kbelík 15 kg) - pro výrobu domácího prášku

pošli přes

Tierra Verde zahradní potřeby

Tierra Verde Prací soda (kbelík 15 kg) - pro výrobu domácího prášku

835 Kč
690 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Prací soda, známá také jako těžká soda, je jednou ze základních surovin při výrobě domácího pracího prášku nebo mýdlového slizu, které patří k nejlevnějším a nejekologičtějším způsobům praní. Pokud vás tedy láká příprava vlastního domácího prášku, pak směle do toho!
Mimo jiné změkčuje také vodu a tím chrání pračku před usazováním vodního kamene. Rozpouští tuk a odstraňuje skvrny z textilu, takže je ideální pro namáčení i silně znečištěného, zamaštěného či zapáchajícího prádla.
Balení ve vratném kbelíku je maximálně ekonomické i ekologické.

Česko-slovenská firma Tierra Verde s.r.o. vyrábí ekologické prostředky pod několika značkami. Ekologická drogerie a kosmetika nesou název Tierra Verde, produkty pro domácí mazlíčky Catz&Dogz, tašky, ručníky a sáčky pro denní použití pak dováží pod značkou Casa Organica či Mama Natura a pro ženy má také menstruační kalíšky Gaia Cup. Velká část produktů vzniká v Brně a podle nás připravuje nejčistší ekodrogerii v Česku. To dosvědčuje i uznávaný certifikát Ecogarantie®, kterým se pyšní jako jediná v ČR. Dbá přitom jak na blaho spotřebitelů, tak na minimalizaci odpadů a recyklaci. Žádné výrobky v našem sortimentu neobsahují živočisné složky, a jsou tedy čiště veganské.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-