Tierra Verde Puer - bělicí prášek pro praní (sáček 1 kg)

pošli přes

Tierra Verde zahradní potřeby

Tierra Verde Puer - bělicí prášek pro praní (sáček 1 kg)

212 Kč
175 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Puer je plně biologicky odbouratelný bělicí prášek na bázi aktivního kyslíku vhodný pro praní bílého prádla v mýdlových ořechách.
Rozjasňuje zašlou bílou barvu a zabraňuje šednutí.  Je možné ho použít jako odstraňovač skvrn na stálobarevné prádlo. Má antimikrobiální účinky.

Česko-slovenská firma Tierra Verde s.r.o. vyrábí ekologické prostředky pod několika značkami. Ekologická drogerie a kosmetika nesou název Tierra Verde, produkty pro domácí mazlíčky Catz&Dogz, tašky, ručníky a sáčky pro denní použití pak dováží pod značkou Casa Organica či Mama Natura a pro ženy má také menstruační kalíšky Gaia Cup. Velká část produktů vzniká v Brně a podle nás připravuje nejčistší ekodrogerii v Česku. To dosvědčuje i uznávaný certifikát Ecogarantie®, kterým se pyšní jako jediná v ČR. Dbá přitom jak na blaho spotřebitelů, tak na minimalizaci odpadů a recyklaci. Žádné výrobky v našem sortimentu neobsahují živočisné složky, a jsou tedy čiště veganské.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-