Tierra Verde Sůl do myčky - INOVACE (2 kg) - zabraňuje usazování vodního kamene

pošli přes

Tierra Verde zahradní potřeby

Tierra Verde Sůl do myčky - INOVACE (2 kg) - zabraňuje usazování vodního kamene

140 Kč
116 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Přírodní regenerační sůl si rozumí se všemi druhy automatických myček nádobí. Zabraňuje tvorbě vodního kamene, pomáhá předcházet vzniku vápenatých usazenin na příborech, sklenicích a nádobí, změkčuje i velmi tvrdou vodu a její používání prodlužuje životnost myčky. Jde o čistý chlorid sodný - nově v ještě vyšší a účinnější kvalitě - bez příměsí jódu, fluoru a protihrudkujících látek, které výrobci často přidávají do běžné kuchyňské soli.

Česko-slovenská firma Tierra Verde s.r.o. vyrábí ekologické prostředky pod několika značkami. Ekologická drogerie a kosmetika nesou název Tierra Verde, produkty pro domácí mazlíčky Catz&Dogz, tašky, ručníky a sáčky pro denní použití pak dováží pod značkou Casa Organica či Mama Natura a pro ženy má také menstruační kalíšky Gaia Cup. Velká část produktů vzniká v Brně a podle nás připravuje nejčistší ekodrogerii v Česku. To dosvědčuje i uznávaný certifikát Ecogarantie®, kterým se pyšní jako jediná v ČR. Dbá přitom jak na blaho spotřebitelů, tak na minimalizaci odpadů a recyklaci. Žádné výrobky v našem sortimentu neobsahují živočisné složky, a jsou tedy čiště veganské.

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-