Postupný návod od výsevu pod sklizeň.
Jak bude tvá rostlinka šplhat květináčem,
vždy když bude potřeba, ozvu se co a jak dál.
Zpět k nákupu
Vytvořit objednávkuElegantní french press pro jednoduchou přípravu kávy. Káva z french pressu je rychlá a potěší všechny milovníky velkých hrnků plné voňavé kávy. Kávu do french pressu vybírejte spíše světleji praženou. French press je opravdu variabilní. Můžete ho používat také pro přípravu sypaného čaje nebo jen tak na vodu. Více informací
Dostupny od:
Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč
Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice
Doprava zdarma nad 1500 KčKaždý kávomilec by měl mít doma french press. Jeho využití má nekonečně mnoho řešení. První z nich je samozřejmě příprava kávy ve french pressu. Jde o snadnou a rychlou přípravu. Káva z french pressu je na chuť spíše slabší, ale ocení ji všichni, kteří milují velké hrnky kávy. French press můžete také využít na přípravu oblíbeného cold brew v létě. Jde o zastudena louhovanou kávu, která vás dostane svými rozmanitými chutěmi. French press využijete také pro přípravu sypaného nebo jakéhokoliv jiného čaje. Sklo je velmi odolné proti teplu a vysokým teplotám.
French press od značky Timemore působí velmi elegantně a minimalisticky. Díky tomu se hodí do každé domácnosti nebo i do vaší kanceláře. Čištění french pressu je velmi snadné. A jak si připravit kávu ve french pressu? Kávu si namelte více nahrubo, asi jako je cukr krystal. Pokud byste kávu namleli příliš najemno, byl by problém s filtrací a malé částečky kávy by se mohly dostat do kávy. Recept je uváděn na 300 ml vody a 18 g kávy. Nasypte kávu na dno french pressu a zalijte jen trochou horké vody, aby káva mohla tzv. kvést a mohly se tak rozvíjet všechny její chutě a aroma. Po 30 sekundách dolijte zbytkem vody a nechte luhovat 3 - 4 minuty. Poté stlačte píst na french pressu dolů a káva je hotová. Pro podrobnější popis navštivte náš kávový blog.
Objem | 600 ml |
Značka | Timemore |
Barva | Průhledná |
Materiál | Sklo |