Hnojivo s herbicidy TRAVIN FLORIA 800g

pošli přes

Travin král trávníků 800g (granule)

TRAVIN je přípravek, který nejen likviduje plevele v okrasných trávnících, ale zároveň o něj pečuje s přídavkem hnojiva! Co udělat pro krásný trávník bez plevele? Vyzkoušet TRAVIN! Více informací

227 Kč
188 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Travin král trávníků k péči o trávník

Hnojiva obvykle nerozlišují mezi pěstovanou rostlinou a plevelem a k naší škodě podporují růst obou. To však neplatí pro TRAVIN. Toto moderní hnojivo je vyvinuto speciálně pro udržení trávníku v bezplevelném stavu. Kromě důležitých živin obsahuje i selektivní herbicidy, které likvidují dvouděložné plevele jako jsou sedmikrásky, pampelišky aj. Docílit dokonalého trávníku lze díky tomuto chytrému hnojivu rychle a jednoduše.

Hnojivo dodává do trávníku všechny hlavní i vedlejší živiny v optimálním poměru. Živiny jsou v dobře přijatelné formě, která trávník vyživuje po celou dobu působení

Travin se vyznačuje velmi dobrou působností na plevele, a to především na : pampelišku lékařskou, sedmikrásku chudobku, svízel přítulu, pohanku opletku, konopici, ptačinec žabinec, penízek rolní, pomněnku rolní, lilek černý .

Dobře hubí také: heřmánkovec přímořský, kokošku pastuší tobolku, hluchavky, rdesno, zemědým lékařský, kopřivu žahavku, starček obecný, jitrocel plazivý, černohlávek obecný, pcháč oset.

Dávkování a použití Travinu

Optimální doba použití je v období rané vegetace v dubnu a květnu. Aplikaci provádíme při teplotách nad 10 stupňů. Ideální 15 -25 C. Při nižších teplotách se výrazně snižuje účinnost.

Doporučenou dávku aplikujeme pomocí rozmetadla nebo posypového vozíku rovnoměrně do trávníku. Granule předem nerozpouštíme ve vodě, ale sypou se přímo do trávníků.

DÁVKOVÁNÍ

1 m2 plochy trávníku se rovnoměrně posype 30 g

Balení 800g, k dostání tako 4kg a 8 kg

Parametry a specifikace

Typ prostředkuposyp
Pleveldvouděložný plevel, pampeliška, sedmikráska
Původchemický
PrvkyNPK
Skupenstvígranulované
Šířka výrobku9.5 cm
Výška výrobku18.5 cm
Hloubka výrobku9.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-