Victoria Arduino Eagle One Prima
+ doprava zdarma

Profesionální jednopákový kávovar pro přípravu espressa na vysoké úrovni a asi nejlepší jednopákový kávovar na trhu. V základní černé barvě obvykle skladem, další barvy mohou být na objednávku. Více informací

147 620 Kč
122 000 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Připravte se, Victoria Arduino představuje jednopákový kávovar, který umožní připravit skvělé espresso kdekoliv. Jeho název již vypovídá o nastavení velkých cílů, jenž si společnost stanovila. Uživatel bude mít možnost si připravit espresso plně dle svých představ.

Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar

Skvělý jednopákový kávovar

Milujete espresso? Chcete jej připravovat na vysoké úrovni? Ke všem těmto cílům dopomůže zvolení tohoto jednopákového kávovaru. Bude skvělým společníkem jak pro baristy, kteří fungují v businessu tak také pro domácí nadšence, kteří zbožňují přípravu kávy. Eagle One Prima si najde fanoušky ve všech kategoriích.

NEO

Novinkou v tomto modelu je Neo. Tento systém umožní rychlé zahřátí kávovaru, protože je inovována izolace. Ta zabrání tepelným ztrátám jako je tomu u jiných modelů a sníží tak energetickou náročnost kávovaru. Funkčnost je okamžitá. Kávovar si nahřeje potřebnou vodu pro přípravu šálku a je hotovo.

Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar
Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar

Flexibilní

Victoria Arduino vždy hrála na velké kávovary, tím je Eagle One Prima tak trochu jedinečný. Přichází s možností flexibility. Je určitě vhodný pro začínající kavárny a bistra, které chtějí mít výbornou kávu. V případě, že máte zájem měnit často vzhled interiéru, tak Prima zapadne do všeho co si vymyslíte.

Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar
Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovarVictoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar
Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar

Design

Prima se může přizpůsobit vám. Jeho barevné provedení jsou různorodé a od černé se můžeme posunout přes světle modrou až po zelenou. Tím dokáže oživit celý prostor a přitáhnout oči všech návštěvníků. Je založen na minimalismu. Jednoduše co je pro kávovar zbytečné, na tomto modelu nenajdete. Vychází z toho také jednoduchý design. Tím dochází k finálnímu vytvoření štíhlého, kompaktního a elegantního kávovaru.

App

Doba se posunuje dál a to hlavně s výhodou pro uživatele. Ovládání přístrojů začíná být jednodušší a tak je tomu i zde. Victoria Arduino vyvinula aplikaci, která pomáhá s optimalizací výkonu. Můžete si pomocí této aplikace nastavit teplotu a sledovat dobu extrakce. V aplikaci je také možné nastavit funkce, které pomohou s úsporou energie. To co je nepochybnou výhodou jsou recepty. Ty si můžete v aplikaci vytvořit a představit je dalším uživatelům.

Victoria Arduino Eagle One Prima profesionální kávovar

Parametry a specifikace

BarvaBílá, Stříbrná, Modrá, Černá, Zelená, Červená
Tlak (bar)9
Mlýnek zrnkové kávyne
Čerpadlorotační
Počet hlav1-páka
Velikost bojleru (l)4
Denní kapacita kávovaru150
Cappuccino na jeden stiskne
Počet bojlerů3
Napětí230V
Příkon (W)1600
Základní funkceParní tryska
Funkce kávovaruAutomatické vypnutí, Dotykový displej, Dva šálky najednou, Časovač - Stopky, Nahřívání šálků, PID, Nastavení množství vody, Automatický systém čištění, LED osvětlení, Bluetooth, Nastavení teploty, Displej, Nastavení tlaku
Připravované nápojeAmericano, Espresso, Horká voda na čaj, Cappuccino, Lungo, Teplé mléko, Caffè latte
BojlerMulti bojler
ŠtítekItalský, Design, Premium, Kvalitní
Velikost bojleru espresso (l)15
DávkováníNastavitelné
DoKanceláře, Kavárny, Domácnosti, Espresso baru
Zdroj vodyZásobník, Přímý přívod vody
Šířka výrobku41.1 cm
Výška výrobku37.9 cm
Hloubka výrobku51.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-