Značky Je zde 208 značek

  • Baratza

    Společnost pocházející z Ameriky orientující se na elektrické mlýnky - to je Baratza. Jejich hlavní zaměření je mletí kávy v domácích podmínkách a díky tomu představují velice spolehlivé stroje. Předností je zde cenová dostupnost a kvalita, kerá je opravdu špičkou mezi domácími mlýnky.

    0 zboží

  • Barista CO

    Barista CO nabízí široký sortiment baristických pomůcek pro profi baristy ale i kávové nadšence. Vyzkoušejte  Bref It Stick, French Press, Twist Press, Chemex a další metody od firmy Barista CO. 

  • Barista Space

    Barista Space patří mezi oblíbená značky kávového příslušenství. Objevte jedinečné kousky od Barista Space a buďte špičkou mezi baristy.

    Velká fanouškovská základna po celém světě

    Značka Barista Space pochází z Číny. Jedná se o největší online prodejce v kávovém příslušenství. Barista Space dělá kávu a příslušenství okolo ní dostupnou, kvalitní a krásnou. Barista Space si razí své tři zásady ABC:

    A - Affordable (dostupné): Barista Space chce, aby jeho produkty byly dostupné všem.
    B - Beautiful (krásné): Produkty vyrábí v líbivém a kvalitním provedení
    C - Creative (kreativní): Barista Space rozhodně nechce zaspat dobu a je otevřen každé nové příležitosti být kreativní.

    Značka Barista Space je oblíbená po celém světě. Má velkou fanouškovskou základnu na všech svých sociálních sítích. Barista Space se tak objevuje na různých kávových soutěží a vystoupení kdekoliv na světě. 

  • Bayer Garden

    S přípravky od společnosti Bayer Garden budete neporazitelní. Firma sezabývá výrobou přípravků na ochranu rostlin. 

    0 zboží

  • Ben & Anna

    0 zboží

  • Bialetti

    Bialetti Industrie působí v oblasti výroby, marketingu, produktů pro domácnost v Itálii. Vyrábí tradiční kávovary, elektrické kávovary, elektrické kávovary na espresso a řadu káv v kapslích . Značka se také věnuje výrobě špičkového nádobí a doplňků na výrobu pasty. 

    Zaměřují se na moka konvičky, které splňují veškeré požadavky pokud jde o přípravu kávy. Vše vyrábí z nejlepších materiálů, což zaručuje efektivitu a funkčnost výrobku. 

  • BioBizz

    BioBizz je firma, která se zabývá výrobou hnojiv pro indoor i outdoor pěstování. Vizí firmy je, aby ekologické pěstování bylo dostupné pro všechny. 

    0 zboží

  • Biocin

    Biocin je vyroben švýcarskými odborníky ze stoprocentně přírodních surovin. Hlavní látkou Biocinu je extrakt z rostliny taro. Označení BIO obdržel Biocin ve všech státech po celém světě, kde se nyní prodává.

    0 zboží

  • Biocont Laboratory

    Skupina Biocont produkuje a distribuje odborné poradenství více jak 70 prostředků biologické a biotechnické ochrany rostlin v České republice, Mad'arsku, Polsku, na Slovensku a v Moldávii.

    0 zboží