Značky Je zde 208 značek

  • Biolit

    Biolit je značka vyrobků, které pomáhají zápasit s nepříjemným létajícím a lezoucím hmyzem.

    0 zboží

  • Bodum

    Bodum je společnost z Dánska, která patří mezi celosvětově nejúspěšnější výrobce pomůcek pro kávu a čaj. Firma dostala celou řadu ocenění za design, ale také nominaci mezi nejlepších 25 produktů světa. Firma se přes 50 let zabývá tím, jak co nejjednodušeji uvařit kávu a čaj a zároveň nabídnout fantastický design, funkčnost, což výrobky přivádí k dokonalosti. 

    0 zboží

  • Body & Future

    Značka Body & Future vznikla v roce 2016 s ambicí přinášet vyvážené alternativy potravin v té nejvyšší kvalitě. Při jejich výrobě využíváme unikátní vlastnosti superpotravin a surovin budoucnosti. Naše produkty jsou investicí do vaší zdravé budoucnosti, jsou jedinečné nejen svou kvalitou, ale také vyváženou chutí a složením, které je doplněno funkčními látkami. Produkty Body & Future jsou bez GMO, sóji, lepku, přidaného cukru, konzervantů a jsou vhodné i pro vegany.

    0 zboží

  • Brewista

    Brewista se zaměřuje na výrobu profi a designových konvic, mlýnku na kávy a dalších nástrojů, které jsou potřebné pro lahodnou praženou kávu. Zaměřuje se hlavně na alternativní metody přípravy kávy. Značce Brewista důvěřují baristé světové třídy.

    0 zboží

  • Bunn

    BUNN

    Od roku 1957 je Bunn-O-Matic Corporation (BUNN®) v čele výrobců zařízení pro výdej nápojů. Společnost BUNN, založená na pěti generacích rodinného podnikání, se stala globálním partnerem, na kterého se můžete spolehnout v oblasti spolehlivého nápojového vybavení a vynikající podpory po nákupu, kdekoli jsou zákazníci obsluhováni.
    Domácí kávovary Bunn přináší chuť a kvalitu oblíbené kávy v kavárenském stylu přímo do pohodlí vašeho domova. 
  • BWT

    BWT - Best Water Technology je společnost, která pomáhá upravit vodu pomocí filtračních kartuší a tím prodlužuje životnost kávovarů. Filtrování vody zamezíte usazovaní vodního kamene v rozvodech stroje. Filtrace se primárně podílí na výsledné chuti připravené kávy. Technologie této značk dokáže vyřešit jakékoliv zadání a od toho se také odvíjí také její název - Best Water Technology.

  • Cafetto

    Cafetto vyrábí profesionální čističe pro kávovary nebo mlýnky. Nezapomínají také na tablety na čištení mléčných cest či odvápňování. Jejich velkým krokem kupředu byl vývoj zelené řady Eco, která je biologicky rozložitelná, neobsahuje modifikované organismy ani fosfáty a je plnohodnotná ve výsledném čištění. Cafetto je opravdu dobrým společníkem při čištění Vašich technologií.

  • CALI TERPENES

    Cali Terpens je přední společnost v kvalitě terpenových konopných profilů. Vyrábí je v tekutých i sprejových formách, e-liquidů s terpeny (CBD). Společnost sídlí v Barceloně a byla založena v Kalifornii.