You & Oil KI Bioaktivní směs - Náladovost (5 ml) - pomůže v těhotenství i po porodu

pošli přes

You & Oil zahradní potřeby

You & Oil KI Bioaktivní směs - Náladovost (5 ml) - pomůže v těhotenství i po porodu

333 Kč
275 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Tahle aromaterapeutická lahůdka uleví od výkyvů nálad a obzvlášť přijde vhod během těhotenství a po porodu. Aktivní látky v bergamotu a mandarince rozproudí krevní tlak a pohladí rozbouřené nervy. Esenciální olej z levandule zrelaxuje, pomůže uvolnt křeče a zklidnit psychické napětí. Svěží květinová vůně gerania pak rozpustí černé myšlenky a podpoří působení zbytku rostlinné partičky. Uvidíte, že příval energie a dobré nálady potěší i vaše blízké, kteří se před vámi přestanou schovávat. :)

Inovativní a zcela přírodní kosmetická značka z Litvy You & Oil v sobě snoubí blahodárnou sílu přírody a léčebné účinky aromaterapie. Kvalitní rostlinné oleje a výtažky jsou v jejích lahvičkách namíchané s esenciálními oleji tak, aby podporovaly přirozené funkce pokožky a celkové zdraví člověka. V každé kapce přípravků You & Oil se koncentruje ohromné množství účinných složek. Stačí proto vždy jen pár kapek a přípravek vám tak poslouží dlouho. 

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-